reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

no ja karmię cały czas piersią... i myślałam ze jak karmie to okresu nie będzie...a tu od 5dni ze mnie się leje...i to jak:szok:... podpaskę zmieniam średnio co 2h nawet w nocy :shocked2:... mam nadzieje że to się unormuje i później wrócę do krwawień sprzed ciąży...czyli mniej obfitych eeeeeeeech:-D

Mój pierwszy okres po ciąży też był obfity. Za to wcale nie był bolesny, natomiast wcześniej bez mocniejszych proszków nie dało się normalnie funkcjonować. Mam nadzieję, że tak już zostanie:tak:

reklama
kurczę a ja czekam na okres i nie wiem czy przyjdzie, czy nie
od początku dokarmiałam ale od 2 tygodni już nie karmie cycem

od kilku dni czuję w brzuchu coś jak na okres
znając moje szczęście dostanę go w czwartek, na chrzciny Szymka - bo przecież mam naszykowaną jasna sukienkę na tę okazję:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

a ze mnie nie dość, że lało się jak z wiadra, to jeszcze naprawdę kiepsko się czułam :( pierwszy raz w życiu tak źle było.
mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wyskok :/

Ja z 1 dzidziem karmiłam 5 miesiecy i dopiero po 2 miesiacach od skonczenia karmienia dostalam okres i za miesiac Cristiano był juz w brzuchu hehe. I dokarmiałam od początku prawie bo te kamienie w tym woreczku. TEraz nie mam okresu i nie bede miała dopoki bior azalie

Pochwale sie , ja juz -10 kg :) i mniej 6 niz przez zajsciem w ciaze...juz mam 8 z przodu hehe...mam nadzieje ze do sierpnia bedzie 7 z przodu :)

Jak wy to robicie?? ja +3 chociaz juz wchodze we wszystkie spodnie sprzed ciazy ale nad guzikem od spodni wisi mega fałda:/

reklama
a moja waga stoi w miejscu i ani drgnie w doł, ale ciągle karmie i nie chce mi sie zadnej diety stosowac i co najgorsze nie moge oprzec sie slodkosciom :), ale jutro wracam do siebie do domku to koniec ze slodyczami przynajmniej w ilosciach takic hjak spozywalam je u rodzicow :)
zakupiłam sobie stepper dzisiaj wlasnie doszedl, a juz sie balam ze nie zdąrzą przysłac zanim wyjade do domu i bede musiala czekaz az rodzice mi go przywioza ale jest juz i super teraz bede sobie trenowac troszke :)

Do góry