moniSkaBe
Fanka BB :)
ja tez mam falde na brzuchu.
schudly mi tylek, uda, ale brzuch zostal.
schudly mi tylek, uda, ale brzuch zostal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ostatnio ciocia mojego męża (jak zwykle przemiła;-)) stwierdziła, że się poprawiłam
Super słyszeć, zwłaszcza, że większość kuzynek mojego męża w trakcie i po ciąży wyglądało znacznie gorzej ode mnie! mag lepiej kup sobie podkłady poporodowe na chrzcinybędzie ciekło że hej <mhihi

i taka trochę luzniejsza skóra ale bardziej toto wyglada jak taki troche utyty brzuch a nie pociązowy. Tylko ze ja mimo słusznej wagi praktycznie nie miałam brzuszka to mnie to wkurza. Zawsze udo solidne i dupsko było hehe No i w ciazy dorobiłam sie takich miekkich ramion błee
Przerwe nocna w karmieniu mam 10-11 godzin wiec owu powinna juz byc 
Wierzcie mi nie wymyślam, jakiś taki oponiasty echhh uda,pupa,biodra super. Tylko ta fałda na brzuchu blech
No żesz myślałam że go zgryze. Myślał że jak zna mnie od dzieciaka to wszstko mu wypada
Komplement mi się podobał, ale to drugie stwierdzenie juz nie