blueberry77
Podwójna Marcówka :)
MaKarmienie piersią nie ma przecież wpływu na okres. Ja nie karmię już chyba z miesiąc, a okresu nie ma.
. Mi gin powiedział, że w czasie karmienia miesiączki mogą być nieregularne, albo może ich wcale nie być.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MaKarmienie piersią nie ma przecież wpływu na okres. Ja nie karmię już chyba z miesiąc, a okresu nie ma.
. Mi gin powiedział, że w czasie karmienia miesiączki mogą być nieregularne, albo może ich wcale nie być.
, a uda trzęsą się jak galareta, celulit ma ogromniasty! Stosuję masło Ziaji ....ale chyba dopóki nie wróce do roboty to nic z tego!
. Ale obiecalam sobie ze w lipcu sie poprawię.

Nie wiem w takim razie, gdzie mi ubyło ciała, skoro brzuch i boczki są nadal trochę większe. Zupełnie nielogiczne. Może to przez te wypadające włosy? ;-)