Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a u mnie to sie chyba nie zanosi....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też okresu brak. Ciekawe kiedy dostanęa u mnie to sie chyba nie zanosi....![]()
hehe skąd ja to znamWitam!:-)
No to i ja dołączam się do klubu. Z dnia na dzień ciągle sobie obiecuję że zacznę robić brzuszki, bo u mnie to tylko problem z brzuchem ale czas mam tylko na wieczór jak mały śpi, a wtedy to już jestem dętka i tylko laptop na kolana i tyle z ćwiczeń.![]()
Najgorsze jest to,że zachciewajek nie można już zrzucić na ciąże...właśnie wróciłam ze sklepu... miałam ochotę na chipsy... taki duzy wybór...a wszystkie posiadają w składzie coś z mleka, nawet te tylko solone...Jedynie Lay'sy solone nie miały nic z laktozy ale są strasznie słone więc wziełam tylko prażynki ech
tak się odchudzam![]()
no to ja mam gorzej, siebie nie akceptuje - wiszacy brzuchol, a mimo to jakos moj zapal do odchudzania spadl.U mnie waga ostatnioi waha się 69,9-70 kg hihihi
Najgorsze jest to, że zaczynam siebie akceptowaći boje się że tak zostanie te 70
![]()