kaisonka wiem, sprawdziłam tam komentarze hahahah 9,90
kupiłam taki czarny i dałam z przesyłką 64 zł, tzn dam bo za pobraniem wzięłam, mam nadzieje ze coś pomoze na tą skóre na brzuchu
alcia ja chyba tez lody zrobie ale za kilka dni, wczoraj na wieczór zajadałam się twarogiem na słodko z cynamonem pycha- nigdy wczesniej nie jadłam

a i naleśniki robiłam w mikrofali ale mi nie wyszły i poszły w śmietnik. u mnie dzis z rana 2,5 kilo mniej po 3 dniach diety, coraz wolniej spada ale spada, no jeszcze z pół roku II fazy:-)
kurcze mam w lodówce jeszcze 2 wiaderka 500g serka homog. naturalego a termin do 7.01 nie spojrzałam jak kupywałam

i będe musiała wyrzucic bo nie zjem , no i mase jog. naturalnych, bleeeee musze tez je jakos wykorzystac bo samych ani rusz. twaróg się koczy i serki wiejsckie tez, to mogłabym wciągac i wciągac
alcia znalazłas tam jakis przepis na sernik na zimno? jak nie to sama wymysle i zużyje ten serek
kalcha powodzenia na aerobiku, ja kondycji brakniestety
kasiona dla mnie tez ta dietka jest fajna, bo głodna nie chodze no i słodkie dukanowskie mozna jeśc hahah

ale zauważyłam ze za mało jem dzis tylko śniadanie i mały obiad i pełna się czuje strasznie
alcia robiłaś ten chlebek albo buły? a wiesz czy mozna jesc grzybki w occie?