reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do pracy

Lidijka :D ;D :laugh: dobre, ja też czasami popełniam gafy, np ostatnio u pediatry jak lekarka badała małą to leżała na takiej macie na której były niebieskie słoniki, a ja do męża: patrz zainteresowały ja te zajączki :laugh: ale w porównaniu z Tobą to nic ;)

Żuczku trzymaj się! Będzie lepiej! Wszystkie tu jesteśmy z Tobą!

reklama
Lidijka - rozbawiłaś mnie z samego ranka ;D :laugh: ;) :laugh:
Ja kiedyś zapomniałam zdjąć worki ochronne z butów (wcześniej odbierałam córę z takiego "parku zabaw" dla dzieci i musiałam założyć). Poszliśmy jeszcze z mężem i córą do sklepu z kosmetykami obok i dopiero jak z niego wyszliśmy to się zorientowałam :p. Mój mąż miał niezły ubaw ;D. Nie wiem, czy ktoś jeszcze zauważył, ale jak sobie przypomnę jak się śmialiśmy, to od razu wesoło mi się robi :laugh:.

Jak moje starsze dziecko jest dłużej u babci, to potem do mnie mówi "Babciu,...." ;D ;D ;D A przecież nie wyglądam na babcię !? Przynajmniej tak mi się zdaje ;) :laugh: ;D ;D ;D

Apropos pracy, koleżanka przysłała mi właśnie "zapotrzebowanie" na specjalistę ds. Marketingu w firmie transportowej, miejsce : Warszawa
Wymagania: bardzo dobry język angielski, znajomość MS Office, w tym szczególnie Power Point, przynajmniej podstawowa wiedza z dziedziny marketingu.
Mile widziana praktyka w dziale marketingu lub agencji reklamowej. Może być również osoba z licencjatem lub inżynierem (przed obroną magistra).

W zamian oferują:
- bardzo, bardzo ludzką szefową,
- atrakcyjne warunki zatrudnienia,
- bardzo dużą możliwość rozwoju zawodowego.
Jakby któraś z was była zainteresowana podeślijcie meila to wyślę namiary ;)

reklama
Do góry