reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
kulki mam takie pytanko. Czy ktoras z was miala moze juz zajecia tutaj w szkole rodzenia? jesli tak co co na nia powinnam zabrac oprocz wygodnego ubrania??jak to tutaj wyglada? ja ide na taka do children centre 2 godzinne zajecia mialyscie tutaj takie moze?
kulki mam takie pytanko. Czy ktoras z was miala moze juz zajecia tutaj w szkole rodzenia? jesli tak co co na nia powinnam zabrac oprocz wygodnego ubrania??jak to tutaj wyglada? ja ide na taka do children centre 2 godzinne zajecia mialyscie tutaj takie moze?
Niestety ja nie mialam, wiec nie pomoge:-(
anoli, a na co sa te vouchery??
Masala np.
travel cot*-(5 jesli wydasz 50)
baby clothing(5Ł jesli wydasz 30)
baby monitor(7 jesli wydasz 70)
infant carrier or combination car seat
cot or cot bed*(40 jesli wydasz 400)
pushchair*(25Ł jesli wydasz 250Ł)
any baby bedding(10L jesli wydasz 100)
maternity lingerie*(5Ł jesli wyd.30\)
any cot or cot bed(20Łjesli wydasz150)
ona1986
Fanka BB :)
Tak sobie czytam co piszecie kochane... i tak wogóle to prawdopodobnie jak tylko
skończy mi się urlop macierzyński to znowu chcemy wyjechać do Szkocji....
Mieszkałam tam 2,5 roku.. tylko z mężem i bez dzidziusia, a teraz nie wiem jak to
bedzie , wiem jakie czekają mnie *marne * dofinansowania jeśli by tylko mąż
pracował na początku...ale mimo to bedzie lżej niż w PL... mamy do kogo wracać ,
brat jest w UK i M w każdej chwili może wrócić do pracy... ze mną nie bedzie
pozniej problemu bo jako fryzjerka nie miałam problemów z pracą i póki co też nie
ma. Ale mimo to chciałam zapytać czy któraś z Was wyjechała z dzidziusiem i
mężem, rodząc w PL i tam dopiero po porodzie pojechała??
Boję się troszke teraz tej decyzji... :/
skończy mi się urlop macierzyński to znowu chcemy wyjechać do Szkocji....
Mieszkałam tam 2,5 roku.. tylko z mężem i bez dzidziusia, a teraz nie wiem jak to
bedzie , wiem jakie czekają mnie *marne * dofinansowania jeśli by tylko mąż
pracował na początku...ale mimo to bedzie lżej niż w PL... mamy do kogo wracać ,
brat jest w UK i M w każdej chwili może wrócić do pracy... ze mną nie bedzie
pozniej problemu bo jako fryzjerka nie miałam problemów z pracą i póki co też nie
ma. Ale mimo to chciałam zapytać czy któraś z Was wyjechała z dzidziusiem i
mężem, rodząc w PL i tam dopiero po porodzie pojechała??

Boję się troszke teraz tej decyzji... :/
reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ja miałam. Oprócz wygodnego ubrania warto wziąc butelkę wody mineralnej, pregnancy notes i coś do pisania i coś na czym da się pisać ;-)
Podziel się: