reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
rysia to super! wielkie brawa dla Miłoszka!!!
Kania78
...
Wow !!! Wielkie gratulacje dla Was !!!a więc chwalę się że u nas nocnik już na dobre wkradł się w łaski Miłosza...w dzień prawie wszystkie potrzeby załatwia do nocnika ignorując pieluszkęjeśli chce mu się siku to podchodzi do mnie i trzyma się ręką w kroku (bo inaczej nie umie wyrazić swojej potrzeby fizjologicznej;-))i ja się pytam;chcesz siku??!!a on ;-)tach (tak)
naprawdę jestem dumna z tego mojego Łobuza
![]()
kroma
Fanka BB :)
rysia- ja nie wiem czy gratulowałam, ale jeszcze raz, że czuje bo to ważne kiedy mu się chce.
Może nasz Arek nie daje oznak jak Miłosz Rysi, ale jak Ola sika, on bierze ściąga wszystko i sam siada, ale na chwilkę i tak robi często, czasem mu się siknie, a czasem na ubranie. Jeszcze nie wie kiedy mu się chce siku, bo chodzi bez pieluchy po domu i może tak z dwie godziny i przychodzi do mnie i pokazuje, ze ma siku na ubraniu, a ja pytam a gdzie jest nocnik i idzie po niego, ale mało kiedy coś tam zrobi.
Może nasz Arek nie daje oznak jak Miłosz Rysi, ale jak Ola sika, on bierze ściąga wszystko i sam siada, ale na chwilkę i tak robi często, czasem mu się siknie, a czasem na ubranie. Jeszcze nie wie kiedy mu się chce siku, bo chodzi bez pieluchy po domu i może tak z dwie godziny i przychodzi do mnie i pokazuje, ze ma siku na ubraniu, a ja pytam a gdzie jest nocnik i idzie po niego, ale mało kiedy coś tam zrobi.
dorisday2512
rysia WOW !!! jestem w szoku. Gratulacje.
U mnie to cięzka sprawa. Dorian za nic w świecie nie chce usiąśc na nocniku z gołą pupą. Zapiera sie nogami i klops :-(.
U mnie to cięzka sprawa. Dorian za nic w świecie nie chce usiąśc na nocniku z gołą pupą. Zapiera sie nogami i klops :-(.
dorisday2512
Liczę ,ze bieganie w lecie z gołą pupą jakos pomoże i moze sam zacznie siadać. Nie bedę go przecież zmuszać , bo sie zrazi , albo jeszcze zamknie sie w sobie 

Baśka_28
U Nas też Kamilek siądzie na nocnik ale tylko w papmersie lub majtkach z gołą pupą za nic.czasem jak się bawi to woła mamo si i biegnie do nocnika i siada oczywiście ubrany ale jak go próbuję rozebrać to niechce.kilka razy go zostawiłam bez pampersa i jak się zesikał mówiłam mu że go nie przebiore jak nie bedzię wołał si i siadał na nocnik to woła ale niechce się dac rozebrać

reklama
dorisday2512
U Nas też Kamilek siądzie na nocnik ale tylko w papmersie lub majtkach z gołą pupą za nic.czasem jak się bawi to woła mamo si i biegnie do nocnika i siada oczywiście ubrany ale jak go próbuję rozebrać to niechce.kilka razy go zostawiłam bez pampersa i jak się zesikał mówiłam mu że go nie przebiore jak nie bedzię wołał si i siadał na nocnik to woła ale niechce się dac rozebrać![]()
hahaha
to tez na nic to jego wołanie .... ale jak mama kazała ...
Podziel się:
.Super:-)