reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

reklama
a więc chwalę się że u nas nocnik już na dobre wkradł się w łaski Miłosza...w dzień prawie wszystkie potrzeby załatwia do nocnika ignorując pieluszkę:-Djeśli chce mu się siku to podchodzi do mnie i trzyma się ręką w kroku (bo inaczej nie umie wyrazić swojej potrzeby fizjologicznej;-))i ja się pytam;chcesz siku??!!a on ;-)tach (tak):tak:naprawdę jestem dumna z tego mojego Łobuza:-D
Wow !!! Wielkie gratulacje dla Was !!!

rysia- ja nie wiem czy gratulowałam, ale jeszcze raz, że czuje bo to ważne kiedy mu się chce.

Może nasz Arek nie daje oznak jak Miłosz Rysi, ale jak Ola sika, on bierze ściąga wszystko i sam siada, ale na chwilkę i tak robi często, czasem mu się siknie, a czasem na ubranie. Jeszcze nie wie kiedy mu się chce siku, bo chodzi bez pieluchy po domu i może tak z dwie godziny i przychodzi do mnie i pokazuje, ze ma siku na ubraniu, a ja pytam a gdzie jest nocnik i idzie po niego, ale mało kiedy coś tam zrobi.

rysia WOW !!! jestem w szoku. Gratulacje.

U mnie to cięzka sprawa. Dorian za nic w świecie nie chce usiąśc na nocniku z gołą pupą. Zapiera sie nogami i klops :-(.

Doris to podobno minie, moja też nie chce a jak już siądzie to wstaje co pięć sekund i mówi że nie ma. Ostatnio ją zajęłam bajkami to nawet się wysikała. W żłobku podobno sika do nocnika, więc nie wiem czemu ma opory w domu.

U Nas też Kamilek siądzie na nocnik ale tylko w papmersie lub majtkach z gołą pupą za nic.czasem jak się bawi to woła mamo si i biegnie do nocnika i siada oczywiście ubrany ale jak go próbuję rozebrać to niechce.kilka razy go zostawiłam bez pampersa i jak się zesikał mówiłam mu że go nie przebiore jak nie bedzię wołał si i siadał na nocnik to woła ale niechce się dac rozebrać:sorry::zawstydzona/y:

reklama
U Nas też Kamilek siądzie na nocnik ale tylko w papmersie lub majtkach z gołą pupą za nic.czasem jak się bawi to woła mamo si i biegnie do nocnika i siada oczywiście ubrany ale jak go próbuję rozebrać to niechce.kilka razy go zostawiłam bez pampersa i jak się zesikał mówiłam mu że go nie przebiore jak nie bedzię wołał si i siadał na nocnik to woła ale niechce się dac rozebrać:sorry::zawstydzona/y:

hahaha:laugh2: to tez na nic to jego wołanie .... ale jak mama kazała ...

Do góry