reklama
margerrita
Fanka BB :)
to super, za suche majtochy!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja sie nastawiam że to bedzie trwać i trwać ale wierze że cierpliwość i systematyczność odniesie skutek ;-) ja z tych upartych jestem
poza tym każdy maluch wcześniej czy później załapie. W niedziele pojechaliśmy do rodziców a tam tyyyle atrakcji i zwyczajnie Iś o nocniku zapomniała, nawet nie wołała że chce tak więc daliśmy jej spokój i założyliśmy pampka bo nie było sensu sie męczyć. Wróciliśmy do domu a ta po 5 min już wołała "siku".

Baśka_28
Kamil owszem woła si i kupka ale jak już robi w pampka
na nocnik nie chce siadać wie że tam się robi ale jak go próbuję rozebrać to ucieka
ale jak zrobi kupke to przyjdzie i powie ze kupka i trzeba przebrać

margerrita
no i my sprobowalismy majotochy, Patrykowi sie podoba bardzo sikanie w majtki, od tej pory unika nocnika :-( wrocilismy do pieluch moze odbrazi sie na nocniczek
reklama
kroma
u nas dzisiaj kupa wylądowała w nocniku, ale druga już w majtach i miałam co robić. Z nocnikiem też kursuje cały dzień ale rzadko mu się uda tam zrobić, wstaje idzie i wraca mokry, mama mówi, że chłopcy mają dłuższą cewkę i im to gorzej idzie czekanie na finał sikania.
Gratuluję tym maluchom co ładnie już robią, bo jak dla mnie to jeden z najtrudniejszych momentów.
Gratuluję tym maluchom co ładnie już robią, bo jak dla mnie to jeden z najtrudniejszych momentów.
Podziel się: