reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

reklama
Moja Amelka ma za małą pupke na ten nocnik co mamy i jej trochę wpada ale siedzi i co chwila zagląda czy coś tam już jest

a więc chwalę się że u nas nocnik już na dobre wkradł się w łaski Miłosza...w dzień prawie wszystkie potrzeby załatwia do nocnika ignorując pieluszkę:-Djeśli chce mu się siku to podchodzi do mnie i trzyma się ręką w kroku (bo inaczej nie umie wyrazić swojej potrzeby fizjologicznej;-))i ja się pytam;chcesz siku??!!a on ;-)tach (tak):tak:naprawdę jestem dumna z tego mojego Łobuza:-D

rysia, brawo dla Miłoszka :-) super, pewnie niedługo pieluszki wam tylko na noc będą potrzebne albo i wcale :tak: Patryk też łapie się za krok jak robi siku, tzn w trakcie jak robi siku w pieluszke :-D;-)

reklama
Rysia brawo, mało jest takich dzieci, ale widzę że Miłoszek mądry chłopak i nie lubi mieć mokro w majtach :-)

Do góry