reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

Moriam to ogromny sukces, gratuluję :-) U Nas zanim zacznie spać bez pampka to czasu trochę minie, choć ambitny plan byl inny... cóż nie wszystko zawsze idzie po naszej myśli.

reklama
Baska, Kania nie martwcie się ważne ze na nocnik siadają :-). Ja chciałam się pozbyć pieluch do końca wakcji choć sądzę że ciężko będzie. Ja się bardzo bardzo cieszę, że na nocnik robi, a kiedy pieluchy pójdą w zapomnienie to się okaże.

Ogladalam dzusuaj program w tv o odpieluchowywaniu i mowili tam zeby nie zaczynac gdy dziecko przechodzi tzw bunt dwulatka gdyz wtedy wszystko jest na nie takze czekam az bedzue na tak:-D

reklama
Moja Olka nocnik szybko załapała, ale nocne odpieluchowanie było ciężkie do tej pory potrafi się w nocy zesikać.
Arek robi na nocnik, ale na spacery dłuższe jeszcze ma pieluchę i na noc też, czasem kładę go bez, ale w trakcie zakładam.

Do góry