• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poziom progesteronu

Izosis

Zaangażowana w BB
Wiem, że to pytanie do ginekologa ale raz że jest weekend a dwa że mój prowadzący jest na urlopie. Może podpowiecie?
Dostałam luteinę na powiększony i niepęknięty pęcherzyk Graffa (wynikało tak z usg) ale tak się wydarzyło, że zaszłam w ciążę w międzyczasie. Luteinę miałam brać od 17 do 27 dc. Jak dowiedziałam się o ciąży to kontynuowałam branie luteiny ale dzisiaj oznaczylam poziom progesteronu i jest bardzo wysoko choć w sumie w normie. Powinnam odstawić? Brać? Jak myślicie?

Załączniki

• 3CAA1A52-5DD3-490A-A991-9723DC2A0F6E.png
    3CAA1A52-5DD3-490A-A991-9723DC2A0F6E.png
    65,3 KB · Wyświetleń: 191
reklama
Wiem, że to pytanie do ginekologa ale raz że jest weekend a dwa że mój prowadzący jest na urlopie. Może podpowiecie?
Dostałam luteinę na powiększony i niepęknięty pęcherzyk Graffa (wynikało tak z usg) ale tak się wydarzyło, że zaszłam w ciążę w międzyczasie. Luteinę miałam brać od 17 do 27 dc. Jak dowiedziałam się o ciąży to kontynuowałam branie luteiny ale dzisiaj oznaczylam poziom progesteronu i jest bardzo wysoko choć w sumie w normie. Powinnam odstawić? Brać? Jak myślicie?
Ja bym brała do wizyty lekarskiej, na pewno bez ginekologa nic bym nie zmieniała.
Ja dostałam luteinę przy staraniach i jeśli się uda zajść mam brać dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry