reklama
martusia0904
Zaangażowana w BB
hej jestem Marta pochodzę z opolskiego ´,ale mieszkam już od 10 lat w Niemczech. Mam 30 lat, dwie córki termin narodzin trzeciego maluszka to 28 październik
ania-lon
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny,
mam na imię Ania i jestem w mojej pierwszej ciąży. Od prawie 3 lat mieszkam w Londynie, ale będę rodzić w Krakowie. Termin 25.10. Póki co czekam na swoje pierwsze USG, które mam za tydzień. Ciąża w UK jest ciut inaczej prowadzona niż w Polsce. Dzisiaj badania krwi.
mam na imię Ania i jestem w mojej pierwszej ciąży. Od prawie 3 lat mieszkam w Londynie, ale będę rodzić w Krakowie. Termin 25.10. Póki co czekam na swoje pierwsze USG, które mam za tydzień. Ciąża w UK jest ciut inaczej prowadzona niż w Polsce. Dzisiaj badania krwi.
PerseaNigra
Fanka BB :)
Czesc gratulacje ; )
betkaa88
Fanka BB :)
Hej dziewczyny teraz moja kolej...na forum jestem tak naprawdę od dziś
Mam na imię Beata mam 28 lat mieszkam w Grudziądzu
Po chyba dwóch latach starań nareszcie niespodziewanie okazało się, że jestem w długo wyczekiwanej i upragnionej ciąży, straszne było to czekanie i rozmyślanie co jest nie tak aż nagle bum
a raczej baby boom hehe
Obecnie jestem w 15tyg i 2 dc przewidywany termin porodu 02.10
Miło mi Was wszystkie poznać
Mam na imię Beata mam 28 lat mieszkam w Grudziądzu
Po chyba dwóch latach starań nareszcie niespodziewanie okazało się, że jestem w długo wyczekiwanej i upragnionej ciąży, straszne było to czekanie i rozmyślanie co jest nie tak aż nagle bum
Obecnie jestem w 15tyg i 2 dc przewidywany termin porodu 02.10
Miło mi Was wszystkie poznać
reklama