reklama
Hmmmm ale numer dopiero odkryłam ten wątek

A wiec tak mam na imię Magda (tzn Magdalena) skonczyłam 29 lat.Szczęśliwa i spełniona żona, matka i kochanka (swojego męża
) Jak widac na suwaczkach mam juz dwie córeczki
więc przydałby sie jakis mały facecik
Od dłuższego czasu zajmuje sie wyłącznie domkiem i dziećmi ale myśle ze jeszcze kiedyś bedzie mi dane wrócić do pracy
ps fotki załącze jak cos znajde;-)
Zachecam reszte to przedstawienia się

A wiec tak mam na imię Magda (tzn Magdalena) skonczyłam 29 lat.Szczęśliwa i spełniona żona, matka i kochanka (swojego męża

ps fotki załącze jak cos znajde;-)
Zachecam reszte to przedstawienia się

Ja tez pierwszy raz weszlam na ten watek
Mam na imie Karolina,mam 21lat.Obecnie mieszkam w Anglii z chlopakiem,jest to moje pierwsze dzieck
d paru dni pracuje u moich bylych szefow w hotelu,no,ale tylko do konca miesiaca
pozdrawiam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
To teraz ja mam na imie Dorota hihih mam 25 lat mieszkam na Slasku w ŻORACH
jestem nieszczesliwa mezatka :-( ale sczesliwa posiadaczka w brzuszku pierwszego
dziecka :-)
Jestem handlowcem a pracuje jako kasjer na stacji paliw SHELL :-)
jestem nieszczesliwa mezatka :-( ale sczesliwa posiadaczka w brzuszku pierwszego
dziecka :-)
Jestem handlowcem a pracuje jako kasjer na stacji paliw SHELL :-)
No to i czas na mnie: Natalia mam 22 lata, od dwóch lat szczęśliwa mężatka. Mam wspaniałego męża a teraz czekamy na najszczęśliwszy moment w naszym życiu- pojawienie się pierwszego owocu naszej miłości (ale jednym się nie skończy). Obydwoje pracujemy chociaż ja od jakiegoś czasu siedzę na chorobowym...
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
czesc,
nazywam sie Malgosia, mam 22 lata. To moje drugie dziecko. Mamy z mezem 3letnia Julke. Jestem wlasnie w 18 tygodniu. Liczymy na braciszka
Obecnie nie pracuje. (PS. Zaczelam od 19.maja 
nazywam sie Malgosia, mam 22 lata. To moje drugie dziecko. Mamy z mezem 3letnia Julke. Jestem wlasnie w 18 tygodniu. Liczymy na braciszka
Ostatnia edycja: