reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się lepiej

Cześć,
Mam na imię Marta. 26 lat,
Natalka 23.01.2005. 4 latka
Maya 28.10.2008. 3 miesiace
mezatka od 4 lat
mieszkam w Bergen (Norwegia)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mam na imię Urszula , mam 30 lat, jestem szczęśliwą mężatką od 9 lat, a 6 lat temu urodziłam Karolinkę, teraz czekamy na narodziny drugiego dzieciątka. Mieszkamy od kilku lat w Irlandii. Jestem fryzjerką i pracuję w swoim zawodzie.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie.
Nazywam się Magdalena i mam 29 lat. Jestem z Pruszkowa niedaleko Warszawy.
Od prawie 5 lat szczęśliwa żona.
To jest moja druga ciąża - pierwszą straciłam :-(.
Jestem obecnie w 17tc i bardzo się cieszę :-)

To chyba kolej na mnie :) Mam na imię Monika, w tym roku skończę 29 lat. Od 4 lat żona wspaniałego faceta i właścicielka kota Groszka. Nie mamy jeszcze dzieci - to będzie nasze pierwsze :-) (z poprzednią ciążą nie udało się niestety).

Mieszkam w Krakowie, pracuję w finansach.

jestem tegoroczna maturzystką i czekam wlasnie na wyniki ktore pojawia sie 30 czerwca;) nie denerwuje sie oczywiscie bo nie mogę:):* mam narzeczonego...prawie ciagle w delegacji...:(:( ale niestety ktos muis zarabiac pieniadze....na nasza trojeczkę:p:p

Oja ja tez dopiero teraz zczailam ten watek:zawstydzona/y:
To teraz moja kolej,Na imie mam Magda mam 27 lat, "posiadamy" z moim M. mala 4-letnia Zosie, a w pazdzierniku spodziewamy sie drugiego dzidziusia. Jestem ze slaska, ale ze wzgledu na to ze moj M. jest z łodzi, i tutaj mial dobra prace przeprowadzilam sie do niego 5 lat temu.Jestem technikiem informatyki, ale nigdy nie pracowalam w zawodzie bo jestem szalona osoba i nie wyobrazam sobie siedzenia w biurze, u mnie zawsze musi sie cos dziac;-)a przez to ze M. jest 9 lat starszy ode mnie i jest raczej spokojny to wlasnie ja musze go rozruszac:tak::-D

reklama
Cześc! Mam na imią Marta.Mam 29 lat.Razem z moim mężusiem jesteśmy stomatologami.Mieszkamy w okolicach Łodzi.Od 3 lat jesteśmy małzeństwem.Rok temu nam sie nie udało , ale teraz tym bardziej kochamy nasza kruszyne.Czekamy teraz z utęsknieniem na naszą córcie(21 tc).Obecnie jestem na zwolnieniu. Pozdrawiam.

Do góry