reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poznajmy sie....

Witajcie wszystkie Marcóweczki!

Przyznaję, że podczytuję Was już od dłuższego czasu i postanowiłam się w końcu ujawnić ;-);-);-) - mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona...?

Imię: Ania
Stan cywilny: mężatka
Dzieci: Zuzia - 2 latka i 3 miesiące. Teraz czekamy na drugą córeczkę:-)
Data porodu: 29 marzec
Zawód: bankowiec
Miasto: Katowice

Pozdrawiam

reklama
Witam serdecznie...:-)
Chciałam jako osoba początkująca na forum przywitać się ze wszystkimi MARCÓWECZKAMI roku 2008!!!:tak:
Mam na imię Beata
Mam 26 lat
Mężatka od 10'2007 (mąż Arek)
Pierwsze dziecko-dziewczynka (termin:29-30 marzec)
Mieszkam w okolicach Piaseczna
Z zawodu jestem nauczycielką
Trzymam kciuki za każdą z Was z osobna i po cichutku liczę na wzajemność.;-)
Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia na forum.
Beata.

Witam nowe marcóweczki:-)!!!
Widze,ze im bliżej marca tym nas więcej:tak:. I bardzo dobrze bedziemy się wymieniały doświadczeniami :-).

Witajcie dziewczyny;-);-);-);-)
Stefanna mamy ten sam termin więc jeszcze trochę nam zostało i chyba będziemy na szarym końcu się rozdwajać. :-)
Pozdrawiam.

reklama
Kathi oj na pewno będziemy jedne z ostatnich... A znając moje szczęście to urodzę znowu po terminie i będę "kwietnióweczką" :-:)-:)-( Zuzia nie spieszyła się na ten świat (przyszła 12 dni po terminie), ale mam cichą nadzieję, że teraz nie będę musiała tak długo czekać na córcię;-)

Skaba1 dziękuję za dodanie na listę:-)
Pozdrawiam

Do góry