reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajosko prawda :) A jak tam samopoczucie nudności pewnie już ustąpiły? U mnie jest już teraz w porządku ale męczą mnie wzdęcia i nie mogę nad tym panować hehe... czasami jakbym połknęła piłkę.
Macie może Kwietnióweczki jakieś sposoby aby temu zaradzić?

Witaj Dropsik
Mdłości nie miałam tzn teraz jakoś dziwnie się kilka dni z rana czułam ale nie wymiotowałam za to wzdęcia był.Ja kombinowałam z jabłkami , mlekiem itd nic nie pomagało ale przeszły same

Witaj Dropsik:-)
Ja też terminowo bliska Ciebie jestem:tak:
I też z pierwszym Maleństwem:tak:
Na szczęście wzdęcia mnie nie męczą, ale podobno regularne picie wody mineralnej niegazowanej pomaga i jakiejś herbatki (ale nie pamiętam jakiej:zawstydzona/y:)- tak słyszałam;-)

Ty coś ściemniasz bo termin masz jak ja na 28 kwietnia a suwaczek wskazuje 1 dzień więcej.
Wietrze tutaj jakiś podstęp

Ostatnia edycja:
reklama
Nic nie ściemniam.
Pisze jak mi lekarz powiedział, a suwaczek się automatycznie liczy:tak:
Ostatnia miesiączka 21.07.2009r.
Cykle 32-33 dniowe, @ po 5-6dni:-p

witam wszystkie kwietnióweczki czy mogę sie przyłączyć mam na imię Barbara i oczekuję mojego pierwszego dziecka, mam termin porodu na 07.04.2010.
Odzywam się dopiero teraz chociaż trochę podczytywałam forum, bo jakoś nie mogłam na początku uwierzyć że jestem w ciąży i te ciągłe obawy że coś może się wydarzyć.

Pozdrowionka

czesc basia0412, serdecznie witamy, i lepiej pozniej sie do nas przylaczyc niz wcale:tak: napisz cos wiecej o sobie i udzielaj sie na forum, pozdrawiam

witam wszystkie kwietnióweczki czy mogę sie przyłączyć mam na imię Barbara i oczekuję mojego pierwszego dziecka, mam termin porodu na 07.04.2010.
Odzywam się dopiero teraz chociaż trochę podczytywałam forum, bo jakoś nie mogłam na początku uwierzyć że jestem w ciąży i te ciągłe obawy że coś może się wydarzyć.

Pozdrowionka
basia0412 jak napisała justa24 lepiej teraz niż wcale

jak pisałam na innym wątku mam 30 lat i jest to moje pierwsze dziecko jestem mężatką od kwietnia tego roku i od razu zdecydowaliśmy że chcemy mieć dziecko. Co prawda nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie ale się udało i czekamy na tego upragnionego lokatora.
Skończyłam lingwistykę Stosowaną j. niemieckiego na UW i pracuję w niemieckim koncernie jako specjalista ds realizacji kontraktów.:-)

Nic nie ściemniam.
Pisze jak mi lekarz powiedział, a suwaczek się automatycznie liczy:tak:
Ostatnia miesiączka 21.07.2009r.
Cykle 32-33 dniowe, @ po 5-6dni:-p

Hehehehe.... a aj wg Gina mam termin na 30 kwietnia i to rzeczywiście zależy od cyklu!
Ja mam cykle 30-31 dniowe i cóż tu dodać... jak urodzę mniej więcej w tym czasie to będzie git:-) W sumie to lepiej w długi weekend to mąż może zdąży się przyzwyczaić do faktu bycia tatą :) A i potem łatwiej zorganizować urodziny bo 1 i 3 maj zawsze wolne!

Ostatnia edycja:
reklama
jak pisałam na innym wątku mam 30 lat i jest to moje pierwsze dziecko jestem mężatką od kwietnia tego roku i od razu zdecydowaliśmy że chcemy mieć dziecko. Co prawda nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie ale się udało i czekamy na tego upragnionego lokatora.
Skończyłam lingwistykę Stosowaną j. niemieckiego na UW i pracuję w niemieckim koncernie jako specjalista ds realizacji kontraktów.:-)

Witam, witam i o zdrowie pytam :)

To fajosko, że masz pracę :) to najważniejsze bo becikowe to tylko 1000 zł. Ja właśnie byłam dzisiaj na rozmowie rekrutacyjnej... ciekawe czy mnie przyjmą ;-)
Jak tam wiecie już jaka płeć?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry