reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Maziajka

Moderator
Członek załogi
Miasto
Silesia
W tym wątku napiszmy coś o sobie.Imię,wiek, ile sie staralisy itp:-)

Więc tak jestem Marzena mam 20 lat, pochodzę ze Śląska.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam na imię Małgosia i również pochodzę ze Śląska a dokładniej z Chorzowa. Od kwietnia 2008 jestem szczęśliwą mężatką (dzidziuś urodzi się mniej więcej na naszą drugą rocznicę ślubu). W październiku zacznę ostatni rok studiów pedagogicznych (zaocznie). Na co dzień pracuję w przedszkolu jako nauczyciel.
Jest to moja pierwsza ciąża - termin porodu według OM 12 kwiecień.
A czym sie interesuję...oj dużo tego ;-) Tańcem, literaturą, teatrem i wszystkim tym, co jest związane z moim zawodem.

Ja mam na imię Klaudia, mam 24 lata, od października 2008 jestem szczęśliwą mężatką. Pracuję w dziale prawnym, w prywatnej firmie, od października idę dalej na studia, na uzupełniające magisterskie - administracja.:-)

Witam.Jestem Aga i jestem w 9 tygodniu ciąży.Mam 19 lat.To wspaniałe uczucie.Czekamy z moim chłopakiem na nasze pierwsze USG

Czesc , ja jestem Ilona , jestesm z pod Szczecin ale mieszkam od 3 lat w Dublinie (Irl) i pracuje w urzedzie do rozliczania Vatu w europie i na swiecie.
4 czerwca 2009 odbyl sie nasz slub.Jestesmy juz z mezem 6 lat razem.
W zeszlym roku stracilam coreczke w 23 tygodniu ciazy.Tamta ciaza byla nieplanowana.
Planowalismy ciaze po slubie i dzieki Bogu sie udalo.
Pozdrawiam serdecznie

mam na imie Ola, mam 28 lat i 3 letnia coreczke Krysie,
2 ciaza udala sie za 2 podejsciem i tak jestem w szoku ze tak szybko
jestem mezatka (4 lata po slubie), oboje dzieci planowane
z zawodu jestem mgr inz informatyki a pracuje jako konsutltant-programista java mieszkamy cala rodzinka w Holandii w Leiden, pochodze z Bygdoszczy, maz(inzynier elektronik) z Zielonej Gory

interesuje sie muzyka szczegolnie rock'owa, uwielbiam tanczyc i imprezowac, kiedys duzo sobie czytalam teraz duzo czytam corce, lubie plywac i jezdzic na wycieczki w nowe miejsca

nie lubie sie spozniac, sprzatac bez powodu :dry:i klamstwa

Witam mam na imie Milena mam 25 lat, o dziecko staraliśmy sie 3 miesiace wcześniej leczyłam się 1,5 roku (stwierdzono u mnie PCOS) ale naszczęście udało się:-D obecnie jestem w piątym tygodniu ciaży:-)

reklama
Mam na imię Marlena, mam 26 lat, jestem mężatką od czerwca 2007, nasza córeczka Natalka ma 1,6 roku, jestem ze Śląska. Obecnie nie pracuje, jestem w domku z małą:-). Udało się Nam za pierwszym razem:tak: szok.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry