Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale z mężem oboje uznaliśmy, że jest dzieckiem i nie powinien chodzić spać jak dorosły
własnie jestem na fazie przestawiania go na chodzenie spac najpozniej o 21.i powiem Wam drogie mamy ze jest to porownywalne z odzwyczajaniem go od piersi.Dziecko przyzwyczailo sie do jakiejsc czynnosci i trudno bedzie to zmienic ale wydaje mi sie ze warto.Z tego co slyszlam miliony razy w rozmowach o dzieciach -dla ich zdrowia powinny klasc sie spac o 21.( chyba w przypadku gdy nie spi w dzien 2 razy
) a dodatkowo zauwazylam ze mi tez pasuje klasc go pozniej bo nie trzeba sie spieszyc,a dziecko moze zasypiac z nami badz tez jak juz nie mamy nic do zrobienia.Doszlam do wniosku ze to otroche egoistyczne.Mam dziecko wiec nalezy mu sie ta czynnosc z mojej strony jak usypianie go o rozsadnej poze.Mysle ze najlepszym dowodem tego ze dzieci powinny chodzic spac wczesniej niz dorosli bedzie to ze tak jak odzwyczail sie od usypiania przy cycu(ciężko było
) tak przyzwyczai sie do spania o 21 a nie 23.
Pozdrawiam i odezwe sie jak bedą widoczniejsze rezultaty
(narazie zasypia ponad godzine! ale zasypia
)