misiaczek9191
Początkująca w BB
To pozostaje tylko czekać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekanie najgorsze . Od razu by się chciało wiedzieć , ale trzeba być cierpliwymTo pozostaje tylko czekać![]()
W tym przypadku akurat cierpliwość to moje drugie imięCzekanie najgorsze . Od razu by się chciało wiedzieć , ale trzeba być cierpliwym![]()
Wiadomo , ale nie ma innego wyjścia to tylko 2 tygW tym przypadku akurat cierpliwość to moje drugie imię![]()
W sumie ma Pani rację, to tylko 2 tygodnieWiadomo , ale nie ma innego wyjścia to tylko 2 tyg![]()
Otóż to. Ja będę musiała czekać z 3/4 bo jeszcze 2 dni miesiączkiW sumie ma Pani rację, to tylko 2 tygodnie![]()
Moja gin mówiła. , Że szkoda kasy na testy lepiej zrobić betę tydzień to za szybko ale nie którym wychodziI znowu się pospiesze i będę robiłam testy już tydzień przed spodziewaną miesiączką, bo ciężko jest się powstrzymać
No tak, albo czekać, aż się miesiączka nie pojawiMoja gin mówiła. , Że szkoda kasy na testy lepiej zrobić betę tydzień to za szybko ale nie którym wychodzi![]()
Ale to też nie wyznacznik bo nie zawsze oznacza ciążęNo tak, albo czekać, aż się miesiączka nie pojawi![]()