Malinka2626
Fanka BB :)
No nie wiem. Skoro owu była np 11.10 to jakim cudem mam już 5 tydz ciąży to nie wiem. Ale cóż lekarz mi powie ,nigdy nie maila stymulowanej owuAle to mniej więcej sie zgadza. Potem na USG 1 trymestru wyliczą porządnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie wiem. Skoro owu była np 11.10 to jakim cudem mam już 5 tydz ciąży to nie wiem. Ale cóż lekarz mi powie ,nigdy nie maila stymulowanej owuAle to mniej więcej sie zgadza. Potem na USG 1 trymestru wyliczą porządnie.
Bo ciązy nie liczy się od owulacji, tylko od początku cyklu. Dodając standardowe 2 tygodnie, które przy modelowum 28dniowym cyklu mija od początku do owulacji, wychodzi Ci prawie 5 tydzień.No nie wiem. Skoro owu była np 11.10 to jakim cudem mam już 5 tydz ciąży to nie wiem. Ale cóż lekarz mi powie ,nigdy nie maila stymulowanej owu
Już Ci Loka wyjaśniła,że ciążę liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. U Ciebie zgadza się wszystko tym bardziej, że miałaś cykl stymulowany. Dzisiaj jesteś dokładnie w 5+2 czyli można nawet powiedzieć, że to już 6 tydzień ciąży.No nie wiem. Skoro owu była np 11.10 to jakim cudem mam już 5 tydz ciąży to nie wiem. Ale cóż lekarz mi powie ,nigdy nie maila stymulowanej owu
No ok. Dla mnie to dziwnie się wylicza ale nie będę się kłócić ,bo nie jestem lekarzemJuż Ci Loka wyjaśniła,że ciążę liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. U Ciebie zgadza się wszystko tym bardziej, że miałaś cykl stymulowany. Dzisiaj jesteś dokładnie w 5+2 czyli można nawet powiedzieć, że to już 6 tydzień ciąży.
Ale to nie jest nasz wymysł. Tak się liczy tygodnie ciąży na całym świecie.No ok. Dla mnie to dziwnie się wylicza ale nie będę się kłócić ,bo nie jestem lekarzemdzieki za wszystkie odp
Ale ja nie mówię że to jest kogoś wymysł,nic takiego nie miałam na myśli. Dlatego mówie że się nie będę kłócićAle to nie jest nasz wymysł. Tak się liczy tygodnie ciąży na całym świecie.
Przyrost 160% to nie jest dużo. Niektóre kobiety mają i po 300 %. Krwawienie nigdy nie jest powodem dużych przyrostów. Byłaś u lekarza z tym krwawieniem?
Dziś już 1304Nie, przyrost jest jak najbardziej ok.
Już Ci Loka wyjaśniła,że ciążę liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. U Ciebie zgadza się wszystko tym bardziej, że miałaś cykl stymulowany. Dzisiaj jesteś dokładnie w 5+2 czyli można nawet powiedzieć, że to już 6 tydzień ciąży.
Z ilu na ile? Po dwóch dniach?Dziś już 1304![]()
27.10.23 -304,35Z ilu na ile? Po dwóch dniach?
Przyrost 164%. Coś jak u mnie.27.10.23 -304,35
30.10.23 -1304![]()