Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyrost bety prawidłowy, progesteron też dobry, ja bym się na usg umówiła na przyszły tydzień powinno być już widać pęcherzyk ;-)Hej dziewczyny,
Owulacja najprawdopodniej 28/29.10.2023
Test ciążowy z moczu 9.11 pozytywny i poleciałam na bete
09.11
Progesteron 38,59
Beta HCG 35,20
10.11
beta 60.1
13.11
Progesteron 27,99
Beta HCG 326,50
Co o tym myślicie?
Dziś 14.11.2023 4 tydzień + 4
Progesteron nie za niski?Przyrost bety prawidłowy, progesteron też dobry, ja bym się na usg umówiła na przyszły tydzień powinno być już widać pęcherzyk ;-)
Norma proga w 1 trymestrze jest od 11 do 44 wiec Twoj jest jak najbardziej prawidłowyProgesteron nie za niski?
Bardzo dziękuję, stresuje się bo to moja pierwsza ciąża i wszystko mnie niepokoiNorma proga w 1 trymestrze jest od 11 do 44 wiec Twoj jest jak najbardziej prawidłowy
Ja mam teraz 10tc i progesteron 28Progesteron nie za niski?
Domyślam się ;-) też codziennie panikuje i mam milion myśli czy wszystko dobrze, jedynie wizyty z usg mnie uspokajają ale to na max 2 dni i znów nerwówka :-) umów się na wizytę za jakiś tydzień z beta ponad 1000 będzie już pęcherzyk widocznyBardzo dziękuję, stresuje się bo to moja pierwsza ciąża i wszystko mnie niepokoi
A jak wyglądała u ciebie beta od samego początku i progesteron?Ja mam teraz 10tc i progesteron 28
Progesteronu nie sprawdzałam za każdym razem ale od początku był ok 33 później delikatnie spadł a teraz z zeszłego tygodnia robiłam to był 28.A jak wyglądała u ciebie beta od samego początku i progesteron?