Hej , też chętnie się dowiemI tu się myśliszJeśli jesteś zainteresowana to z miłą chęcią odpowiem na Twoje pytania i pokaże jak to u nas wygląda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej , też chętnie się dowiemI tu się myśliszJeśli jesteś zainteresowana to z miłą chęcią odpowiem na Twoje pytania i pokaże jak to u nas wygląda
![]()
No ni stety, cudów nie maTu chodzi o FM World czyli jak dobrze zrozumiałam coś jak Avon
Proszę o więcej informacji pozdrawiamHej z tej strony KlaudiaJestem szcześliwą żoną i mamą dwóch wspaniałych córeczek: Marysia 3 latka i Lilianka 8,5 miesiąca. Będąc na drugim macierzyńskim szukałam jakiegoś zajęcia dla siebie. Dołączyłam do świetnego zespołu Kobiet gdzie znalazłam wsparcie, pomoc i motywacje. Dzięki temu mogę również się rozwijać w dążeniu do niezależności finansowej. Wiele zmieniło się w moim życiu od tej pory, szczególnie w sferze mojej własnej osoby. Szukam Mam, Kobiet, które chciałyby spróbować dołączyć do mojego zespołu i rozpocząć swoją przygodę z pracą online. Serdecznie zapraszam zainteresowane osoby do kontaktu
![]()
Napisałam wiadomośćProszę o więcej informacji pozdrawiam