• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

prezent dla świeżo upieczonej mamy

reklama
Myślę że najlepiej zapytaj młodej mamy czego potrzebuje:) Bo po co jej 30 para śpioszków jak dzieciątko zaraz wyrośnie. Ja w sierpniu kuzynce kupowałam to kupiłam jej dwie czapeczki( powiedziała że nie ma a była kilkanaście dni po porodzie) kamizeleczkę już na takie 3 miesięczne dziecko, gryzaczek i album dla malucha gdzie może wypelniać dane dziecka jak rośnie wklejać zdjęcia sama chciałam taki ale samemu to cieżko coś takiego kupić bo liczysz się z każdym groszem przy maleństwie

jak to ma byc prezent dla mamy, to moze jakis perfum, czy kosmetyki? Bilety do kina, albo jakis bon na wizyte u kosmetyczki? Jak dla dziecka to lepiej cos na przyszlosc, moze pierwsza miseczke i lyzeczke do jedzenia? Albo jakas zabawke?

Jedna z moich znajomych dostala m.in. chuste do noszenia i moim zdaniem jest to rpezent akurat na miejscu. Bo i dla mamy i dla taty i malenstwo tez korzysta. A mozna praktycznie od zaraz uzywac. Albo jakis kocyk. Cos praktycznego przede wszystkim. Ale podpytac tez nie zaszkodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry