reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

reklama
A my wczoraj dostaliśmy oba kalendarze-są naprawdę bardzo ładne,prządnie i eststycznie zrobione!Super!Tylko listonosz głupotę walnął...Nie chcący ale jednak...My mieszkamy bardzo blisko moich rodziców więc mamy tego samego listonosza i czasem zostawia naszą korenspondencję u rodziców i na odwrót i akurat wczoraj miał do nich bliżej... I wiecie już...O mało byłoby po niespodziance bo moja mami od razu pytała a co to ,a po co...Dobrze,że adres i nazwa firmy i co jest w paczce było napisane malutkimi literkami to nie zauważyła;-) Albo udała...;-)

hehe to ciekawska masz mame.:tak:.dobrze,ze udalo ci sie w pore przechwycic i zataic te kalendarze..Ja poprosilam,zeby wyslali dopiero po 12 grudnia jak juz bede w domu u mamy bo wtedy moge odebrac a tak to by mama odebrala:baffled:...To sie ciesze ,ze super kalendarze..Kociu a skad zamawialas z ktorej stronki? zrob fotke i wyslij jakas strone ciekawa jestem jak to wyglada;-)

ale fajowe te zdjecia ...juz sie nie moge doczekac jak Ja dostane kalendarz.... a ten drugi co zamawialas? ktory jest ladniejszy wedlug ciebie?

WIKI,źle sformułowałam posta-bo na razie dostaliśmy te dwa(są takie same).Na ten z drugiej firmy czekamy.

Aha ...to jak przyjdzie to koniecznie daj znac..;-)
Ja zmykam szukac papci dla mojego malutkiego Mikolaja..:-)
Milego Dnia dziewczynki do wieczorka:-):-):-)

Super kalendarz:) Ja w koncu jutro zamawiam bo, tak jak pisalam, wyladuje z terminem na Wielkanoc.
A zolw jest super, ciekawe czy go w Europie tez mozna dostac?

reklama
Do góry