reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Kasiu, u nas tez od niedawna Martynka zalapala co trzeba robic z tymi klockami od zyrafy:tak: Matynka wrzuca klocki tylko wtedy kiedy wskaze jej do ktorej dziurki pasuje. albo jak otworze dach domku i wtedy wszystko jedno w ktora przegrodke wrzuca. bo o dopasowywaniu ksztaltow to u nas jeszcze nie ma mowy:no:

a do chodzenia coraz blize. moze wtedy w koncu jezdzik jej sie spodoba:baffled:

reklama
Emilka tez dostała sorter ale jak narazie nie umie dopasować zbytnio klocuszków tylko jak jej pokaże i tez jej ciężko trafic do niego bo kształty są bardzo trudne a klocuszki dość małe ;-) ale jak są jakieś mniejsze niż dziurka to wszystkie przeciska przez jeden otwór albo wyciąga boczny klocek i wtedy jest duża dziura i wszystkie wrzuca do środka ale chyba bardziej lubi je wyciągać bo jak wyciągnie to leci taki klocek przez pół pokoju ;-):-D

wczoraj dostała zabawkę gdzie są 4 kostki i z każdej wyskakuje łepek zwierzątka po nacisnięciu guzika lub przesunięciu dzwigni i nawet ja to długo interesuje ;-)
Wyskakujące główki - ORYGINAŁ BRIO !!!!! (290319878) - Aukcje internetowe Allegro

choc chyba bardziej lubi zamykać te główki z powrotem :tak:

potem dostała pozytywkę, ubranka, lalke misia nowe butelki smoczki stropianową układankę choc to nie na teraz , od nas klocki drewniane a na książeczki nadal czekamy :baffled:

Ciekawe dlaczego ta fontanna wklejona przez Gosię taka droga :confused:
Ja znalazłam dużo taniej:
HAPPY BALL - Fontanna piłeczek !!!! (290310002) - Aukcje internetowe Allegro

A odkurzacz Oliwka uwielbia, jak odkurzamy to opiera się na nim rękoma i pcha przed siebie i lubi jak się jej rurę przytyka do reki lub brzucha i ciało jej się zasysa :szok::-D
Boi się natomiast włączonej pralki, jak się kręci bęben i w środku obija się plastikowy pojemniczek na żel do prania. Jak nie jest włączona, to nawet ją lubi, bo można powrzucać do bębna pełno zabawek :tak:

właśnie sprawdziłam ma tą z tego mojego linku playskool :tak:z tego co pamiętam jak mi mówiła z 4 lata temu dała za nią 100zł :tak:

Kasia, u nas podobnie z odkurzaczem. Martna jakby tylko sie dalo to najchetniej by na nim usiadla, niestety jest bardzo maly.

a z pralka to nie mam doswiadczen. mamy ladowana od gory wiec Martyna zna ja tylko jako siedzisko sluzoce do wycierania jej po kapieli i ubierania w pizame:-D

a te rowerki bardzo fajne. ja na razie odpuszczam z zabawkami. mam jeszcze sporo tych interaktywnych w pudelkach. bedzie na prezenty dla michala (mlodszego kuzyna Makreli albo opddam na oddzial pediatryczny w szpitalu).

na roczek kupie Martynce plyty z muzyka bebe lilly (i dvd z nauka tanca) kroliczka titou i inne z mini mini.

Ciekawe dlaczego ta fontanna wklejona przez Gosię taka droga :confused:
Ja znalazłam dużo taniej:
HAPPY BALL - Fontanna piłeczek !!!! (290310002) - Aukcje internetowe Allegro

fakt ja wkleiłam droższą ale nawet nie wiem jakiej firmy jest ta mojej siostry bo dałam tylko przykład ;-) no właśnie są podobne tylko różne firmy ale mi by było szkoda przepłacać jeśli niczym się zbytnio nie rózną :dry:

Ta tańsza fontanna to podróbka. Niestety rożni się od oryginalnej. Droższa zabawka jest naprawdę bardzo ładna, a tańsza jest mniejsza, ma malutkie piłeczki i okropną muzykę. Nie polecam. Widziałam obie u koleżanki. Miała oryginalną, a komuś na prezent kupiła podróbę i się rozczarowała.

reklama
Do góry