reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Hubek dostanie 3 książeczki i komplet owoców (takich z plastiku) - kiedys kupiłam mu takie, ale okazały sie, że ze styropianu i musiałam sie ich pozbyć bo Hubek by odgryzał po kawałku:-D a tak je lubił i udało mi sie dostac plastikowe, ale bedzie zadowolony :tak::-)

reklama
Super prezenty dostały dzieciaczki na roczek:-):-).Maciuś dostał od chrzestnego buty(zdjęcie wcześniej już wkleiłam),
od chrzestnej kaskę i książeczkę grającą
od jednej babci komplet dżinsowy(spodnie i katana)i kasę
od babci drugiej spodenki sztruksowe i kurtkę wiosenną
od ciotek kasę i dwie piżamki,a i od prababci dres.
Zdjęcia wkleję puzniej

U nas nie ma tradycji kupowania prezentów na zajączka, ale że jedziemy na święta na Śląsk, a tam jest, to kupiliśmy prezencik dla Maksia.... no i przy okazji też i dla Milenki :happy: Dwie układanki edukacyjne - jedna plastikowa - wpasowuje się kształty, a druga drewniana z zajączkami - dopasowuje się górę zajączków do nóżek.

a,więc wklejam obiecane zdjęcia,nie wszystkie,bo mam trochę lenia
od cioteczki z anglii firma Cherokee

Załączniki

• Maciuś 118.jpg
    Maciuś 118.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 33
  • Maciuś 119.jpg
    Maciuś 119.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 30
  • Maciuś 120.jpg
    Maciuś 120.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Maciuś 121.jpg
    Maciuś 121.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Maciuś 122.jpg
    Maciuś 122.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 29
i dalej...

Załączniki

• Maciuś 125.jpg
    Maciuś 125.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 31
  • Maciuś 123.jpg
    Maciuś 123.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 34
a to prezenty z roczku i na zająca ,resztę wkleję puzniej

Załączniki

• Maciuś 126.jpg
    Maciuś 126.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 34
  • Maciuś 127.jpg
    Maciuś 127.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 37
  • Maciuś 128.jpg
    Maciuś 128.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 34
  • Maciuś 129.jpg
    Maciuś 129.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ładne ciuszki Agata, mi szczególnie się podoba beżowa bluza z długim rękawem z napisami i pomarańczowo- zielona kurtka :tak:

Do góry