reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

pomysł z tablicą super, Iza ma, dostała jak miała jakies 2,5 roku i bawi się do tej pory :tak:
ma identyczną jak ta co pokazała Miśka, kupiliśmy w biedronce za niecałe 90zł ;-)

reklama
pomysł z tablicą super, Iza ma, dostała jak miała jakies 2,5 roku i bawi się do tej pory :tak:
ma identyczną jak ta co pokazała Miśka, kupiliśmy w biedronce za niecałe 90zł ;-)

właśnie może warto podjechać do jakiegoś dużego marketu jak się znajdzie chwilkę czasu bo czasem duża różnica jest w cenie :tak:

no i tablica mi wydaje się czymś fajnym na długi czas :tak:

Miśka a jakie masz pomysły na prezent o czym myslałaś by kupić :confused:

właśnie może warto podjechać do jakiegoś dużego marketu jak się znajdzie chwilkę czasu bo czasem duża różnica jest w cenie :tak:

no i tablica mi wydaje się czymś fajnym na długi czas :tak:

Miśka a jakie masz pomysły na prezent o czym myslałaś by kupić :confused:
Gosiu ja własnie myslałam o takiej tablicy:tak:, bo przypomniało mi sie jak mama Oliwki mówiła, że trzeba jej kupić stolik i krzesełko, więc pomyslałam, że tablica dodatkowo spełni taką funkcję.
Oprócz tego przyglądałam się instrumentom muzycznym typu pianiknko, ale trochę mi szkoda rodziców małej:zawstydzona/y::rofl2:

Śliczne te tablice:szok::tak:Moja cora ma 8,5 roku i jeszcze nieraz maluje i pisze na swojej:-):tak:

nie rozumiem :confused::-D dla 7 latka prezent :confused: twój syn idzie z nim na plac zabaw :confused: kurcze nie kumata jestem dziś i nie tylko dziś :-D
idzie moj syn na urodziny do kolegi ktore beda wyparwiane na placu zabaw w auchan (a mam na pazury w tym czasie;-):laugh2:) cała impra trwac bedzie około 2 godziny

jutro.............:confused:

reklama
Do góry