reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
no niestety cyferek nie maA czy jest w nim poznawanie cyferek, nauka liczenia?

w realu wdziałam, te laptopy jeszcze tańsze, bo po 145 zł
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad mogę odpowiedziec ci na te pytania w niedziele jak bede w domu i maly pojdzie spac bo nie chcę aby go widział. z tego co oglądałam to wygląda na wytrzymały nie jest jakimś badziewiem no ale nie dam sobie ręki odciąć. mi się podoba i myślę że Szmkowi też powinien bo lubi szukać obrazków.dam znać jutro co do literek.Karola, czy laptop jest porządnie wykonany? nie rozwali się od puknięcia mocniejszego? Bo np zabawki Fisher Price'a i innych lepszych firm są właściwie niezniszczalne, Oli ma je już bardzo długo, rzucała, stawała na nich i działają własciwie bez zarzutu, choć są eletroniczne. A ciekawa jestem czy ten laptop też jest zrobiony tak porządnie
I czy ma taką funkcję: klikniesz na jakiś klawisz i pokazuje się jedna oddzielna literka i lektor ją wymawia (nie chodzi mi o literowanie całych słów)??
Dzięki Karola za odpowiedź, będę w niedzielę czekała
Choć przyjrzałam się klawiaturze i nie ma na niej cyferek i literek, a szkoda :-(
Miśka, Tobie też dziękuję
Szkoda jednak, że tych cyferek nie ma.
Zobaczę jeszcze co mi odpowie Karola, ale chyba jednak, jeśli się zdecyduję, to na ten kubusiowy, bo on ma i literki i cyferki, też jest porządny, dobrej firmy, ma i literki i cyferki, a poza tym Oli uwielbia Puchatka
Choć przyjrzałam się klawiaturze i nie ma na niej cyferek i literek, a szkoda :-(Miśka, Tobie też dziękuję
Szkoda jednak, że tych cyferek nie ma. Zobaczę jeszcze co mi odpowie Karola, ale chyba jednak, jeśli się zdecyduję, to na ten kubusiowy, bo on ma i literki i cyferki, też jest porządny, dobrej firmy, ma i literki i cyferki, a poza tym Oli uwielbia Puchatka

irtasia27
Naogladalas sie raklam z telewizji z Tescoprezenty kupione ;-):-)
byłam w nocy w Tesco i na zabawkach zaoszczędziłam 200 zł:-) ale się cieszę :-)
Kasiad kubusiowy laptop w Makro kosztuje 121,99 zł ;-) może Ci się przyda ta informacja ;-)

i po nocach chodzisz
pochwal sie co kupilas
Dzięki Aga :-) Nie ma jak obejrzeć rzecz, pomacać, sprawdzićprezenty kupione ;-):-)
byłam w nocy w Tesco i na zabawkach zaoszczędziłam 200 zł:-) ale się cieszę :-)
Kasiad kubusiowy laptop w Makro kosztuje 121,99 zł ;-) może Ci się przyda ta informacja ;-)

Irtasia, fajny wózek
Też mi się podobał, niestety do naszego mieszkania za duży.irtasia27
Mi sie podoba troszke inny taki dla blizniakow ale schodza za kolosalne sumy i powiedzialam ze jak kiedys uda mi sie tamten kupic to ten sprzedam bo jest troche ciezki i twardy ale z wygladu tez mi sie podobaIrtasia, fajny wózekTeż mi się podobał, niestety do naszego mieszkania za duży.
ja go wygralam za 20,50 a w sklepach kosztuje miedzy 60 a 70 euro
reklama
wózek pierwsza klasa 
na laptopach się nie znam i jakoś nie ciągnie mnie żeby dziewczynom kupić... może kiedyś ;-)
a co do ciastoliny to kurcze nie mam cierpliwości tego potem sprzątać hehe
za to kupiłam dzisiej w Lidlu fajne drewniane puzzle takie najprostsze ale Pyś się bawi a i do pracy będą jak znalazł
i jeszcze wzięłam im kalendarz adwentowy i teraz główkuję co im tam powsadzać do środka

na laptopach się nie znam i jakoś nie ciągnie mnie żeby dziewczynom kupić... może kiedyś ;-)
a co do ciastoliny to kurcze nie mam cierpliwości tego potem sprzątać hehe
za to kupiłam dzisiej w Lidlu fajne drewniane puzzle takie najprostsze ale Pyś się bawi a i do pracy będą jak znalazł

i jeszcze wzięłam im kalendarz adwentowy i teraz główkuję co im tam powsadzać do środka