reklama

Prezenty

Asiun - to ja poproszę o relację z tego, jak się będzie Indze prezent sprawował

No więc rowerek wczoraj kupiliśmy:tak: W najniższym położeniu siodełka Inguch stawia obie stópki całe na ziemi. Bardzo jej się podoba i się z nim oswaja ale nie jest zadowolona z tego, że on sam nie stoi i jak się go nie trzyma to się przewraca. Tzn. w czasie jak na nim siedzi - chciałaby usiąść tak na luzaka jak na samochodziku do pchania a tu się nie da:baffled:. Ale zobaczymy jak będzie dalej.

reklama
No to wygodnicka :) Super, że Inga jest zadowolona. Aż ciekawa jestem, jak to wygląda, jak na nim jeździ :)

Też wczoraj byliśmy w sklepie rowerowym. Niezłą awanturę Jagoda zrobiła przy wyjściu :)
Niestety tych rowerków bezpedałowych nie było. W sumie to się nie zdziwiłam.

Za to mam jedno spostrzeżenie odnośnie normalnych rowerków dla naszych 2-latków.
Nawet jeśli się znajdują takie, na których Jagoda sięga do pedałów, to właściwie nie ma siły, żeby sama nim jeździć i to po gładkim sklepie. Bez pchania się nie obejdzie.
Tak więc zwykły rowerek, najwcześniej za rok kupimy.

No ja też chciałam taki czterokołowy za rok kupić dla Inguni:tak:

A co do widoku to zdjęcie zrobię, jak odzyskam aparat (Jacek komuś pożyczył) W każdym razie wczoraj to nie było jeżdżenie tylko ostrożne przesuwanie się po dosyć śliskiej podłodze w salonie bo pogoda nie sprzyjała spacerom:no:. Dziś też nie pojeździ, bo ze względu na angielski wrócimy do domku po 20 i na pewno mi już uśnie w samochodzie po drodze:tak:

Asiun to ja ci cosik napisze.Macie ten rowerek bez pedalowy,wiec 4 kolowiec juz odpada:-DPrzynajmniej tak powinno byc.Maluch uczy sie jezdzic na takim i trzymac rownowage a potem odrazu na 2 kola wskakuje.Taka jest idea tych bezpedalowcow.Siostrzeniec taki mial i potem odrazu 2 kolka a nie 4 :-D i wiekszosc tak ma.Znam tu pare dzieciaczkow i te co mialy bezpedalowce nie potrzebowaly dodatkowych kolek :yes:

Vici - ja wiem to wszystko. Tak napisałam, bo wszędzie są tylko czterokołowce albo trójkołowce dla takich maluszków więc musimy kupić czterokołowiec i od razu odkręcimy te boczne kółeczka:tak: To był taki skrót myślowy:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry