reklama

Prezenty

reklama
Hej dziewuszki :) Ja sie jeszcze gubie na tym naszym nowym forum, ale powoli wracam do formy w surfowaniu ;)
Pomóżcie mi z prezentem, szukam czegoś dla bardzo dobrej koleżanki na Ćwiartkę :) Niestety mieszka teraz w wawie i zbyt czesto sie nie widujemy, wiec nie wiem za bardzo co jest u niej na tapecie i co by sie przydało, wiec coś chyba uniwersalnego, ostatnio idzie znow na studia, może coś co by sie tam przydało? Będe Wam wdzięczna ...

Priscilla i sie nawet takie podchody nie udały.Była rozmowa dzień przed moimi imieninami że chyba jutro będe pić dobre winko czy piwko i do poniedziałku nie wytrzeźwieje.I nic nawet nie było życzeń.Ale co tam co roku moja rodzinka o moich imieninach zapomina. :(:(

A ja mam takie pytanko w niedziele moja sasiadka ma chrzciny i dostalismy zaproszenie ale nie mozemy na nich byc i zaprosila nas na poniedzialek na poprawiny :-) Poradzcie co mozna kupic w prezencie malenstu dodam ze to chlopak. Chodzilam patrzylam po sklepach ale nie mam zadnego pomyslu, chcialabym zeby to byla jakas konkretna pamiatka, poradzcie.

Jesli nie chcesz rzeczy, ktore moge sie przydac malenstwu i rodzicom, to moze srebrna grzechotka z grawerka, srebrny smoczek do ktorego chowa sie pierwszy zabek z data i godz. narodzin, srebrna lyzeczka etc. Pelno takich rzeczy jest na allegro.
My jeszcze dostalismy obrazek ze srebra ze sw. rodzina na takim ladnym drewienku.

Rybcia - Twoj maz to chyba trudniejszy przypadek :laugh2: Trzeba bylo wprost - "A ja mam jutro imieninki!! Ciekawe czy ktos bedzie o nich pamietal ;-) ".
Ah, Ci faceci.... Podejrzewam, ze doskonale pamietaja, ale albo nie lubia skladac zyczen, albo im sie nie chce ruszyc d.... po prezent.
Ja swojego powoli ucze, powtarzam co pewien czas te same teksty (bo za 1 razem to nie ma efektow ;-) ), tlumacze, ze dla mnie to wazne, aby rano dostac buzi, aby uslyszec ze ladnie wygladam, ze mnie kocha, aby pamietal o moich urodzinach, aby mi pomogl jak sie z czyms mecze etc. I jesli on bedzie szanowal moje potrzeby ja bede szanowala jego (a jakie faceci maja kazdy wie :-D wiec o tym nie musimy rozmawiac)

Btw, wlasnie sobie przypomnialam, ze moj maz ma za tydzien imieninki. Jak zwykle znowu nie mam pomyslu na prezent :-( Kiedys mu sie podobalo takie cos na biurko obracane z numerami tel. Ale nigdzie tego nie widzialam w sklepach... Ostatnio byla golarka, wczesniej szczoteczka elek., aparat, a teraz nie wiem co buuuu :dry:

Margarett jeśli idzie na studia to może jakiś fajny długopis lub pióro?
A jeśli chodzi o sprawę imienin to ja się mocno zdziwiłam po przyjeździe na Mazowsze, że tu wszyscy świętują imieniny. Bo na Śląsku to dominują urodzinki. Rybcia może twój mąż do tego nie przyzwyczajony? Bo ja nawet nie wiem kiedy mam imieniny i nie mam zwyczaju patrzeć kto dziś świętuje, za to zaskakuję czasem znajomych pamięcią o ich urodzinach.
Woloszki nasz Julek na Chrzest z fajnych pamiątek dostał "Biblię dla najmłodszych" (naprawdę proste teksty), ładny album (ze swoimi zdjęciami, ale możesz dać i pusty), dostał też taką książeczkę do wpisywania ważnych informacji (data urodzenia, waga, wzrost, pierwsze osiągnięcia, itp) i wklejania zdjęć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry