ja ma inne pytanie od niedawna kocham sie z moim facetem i uzywamy prezerwatyw a mi sie wlasnie spoznia miesiaczka czy to oznaka ze jestem w ciazy prosze o odp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to też wpływa na opóźnienie miesiączki (tak jak wiele innych czynników np.przebyta choroba). 
ja ma inne pytanie od niedawna kocham sie z moim facetem i uzywamy prezerwatyw a mi sie wlasnie spoznia miesiaczka czy to oznaka ze jestem w ciazy prosze o odp
zrob test bedziesz spokojniejsza sa testy ktore wykrywaja ciaze juz po 7 dniach od zaplodnienia a najdokladniejszy wynik wychodzi w dniu sopdziewanej miesiaczki;-) POWODZENIA

Ale ja slyszalam ze nawet bez zadnego zabezpieczenia szanse na zakazenie sie wirusem hiv sa ok.10 %. To jakim cudem w prezerwatywie mialoby byc gorzej? A przez seks oralny byly tylko 4 przypadki zakazenia (na wszystkie na swiecie). Juz calkiem zglupialam- jedni mowia tak, inni inaczej i komu tu wierzyc.