anka26_x_07
Mama Laury :)
Bocianowa trzymam kciuki i chyba zostalo Ci isc do sadu tam mozesz sie domagac widzen w Twojej obecnosci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie było tak że ustaliliśmy kontakty jak Kuba miał około 8 miesięcy byliśmy też na badaniach w tym ośrodku do 3 lat nie mógł zabierać dziecka ze sobą widywał się tylko w mojej obecności. Teraz kiedy Kuba ma 3,5 roku może go zabierać ale tylko na 2 godziny raz w tygodniu np. na spacer lub do siebie do domu
i tak ustalił sąd. Więc w twoim przypadku ojciec powinien spotykać się z dzieckiem w domu w twojej obecności dopóki mały się nie przyzwyczai, nie może zabrać go ze sobą. Dobry pomysł z tym ośrodkiem oni tam pomogą wam ustalić te kontakty i jak mają przebiegać:-) mam nadzieję że tatuś zrozumie że nie można narażać dziecka na stres
.
Bocianowa trzymam kciuki i chyba zostalo Ci isc do sadu tam mozesz sie domagac widzen w Twojej obecnosci![]()
Dobrze,że masz świadków i dowody.Policja też ci nic nie zrobi bo to sprawa rodzinna i niestety oni nie chcą się wtrącac tym bardziej jak się orientuję to w twoim wypadku sprawa jest nie zakończona.Nie pozwalaj na widzenia bez siebie i wnioskuj o to w sądzie.Głowa do góry.
Polecam się na przyszłośc..