Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mała juz mialka sto roznych rzeczy na ten brzuszek tak jak pisalam gdzie s wktoryms poscie
teraz je tak:
moje mleko, mleko NAN1, przepajam ja rumiankiem i dostaje kropelki homeopatyczne takie z francji robione specjalnie dla niej przyjechały...ale homeopatyk zanim zacznie dzialać to chyba troche musi minac? czy od razu powinien byc efekt?
kaatia ona jest bardzo marudna...widać że ją boli brzuszek bo sie spina cały czas, pręży, wygina, robi takie minki...patrzy na mnie i robi takie minki skrzywione....no widać że ją coś boli:-(
nie krzyczy wnieboglosy tylko cały czas popłakuje...tzn jak ją zostawie samą to ryczy okropnie ale jak ją tule do siebie to co jakis czas popłakuje pod nosem, kwęka...okropne uczucie jak dzidzia patrzy ci w oczy i robi takie minki "mamo czemu mi nie pomozesz...boli"...serce pęka...
praktycznie ma to non stop ale mam wrażenie że nasila sie po jedzeniu szczególnie jak dostanie z cycka...

Oj, żeby tak po kąpieli chciała. A ona wtedy drugiego powera łąpie
Może ją pod prysznic wsadzać? Nie wiem czy można, ale nam córunia wyrasta z wanienki... 
, dlatego ze sama mam akcje-inspiracje ktore uskutecznia mi moja DWU MIESIECZNA coruna . W nocy spi przefantastycznie a ta jej noc zaczyna sie okolo godziny 24 i trwa do okolo 6-7 rano -karmie ja (piersia) i spimy jeszcze do okolo godziny 10-11. AAALLLLEEEEEEEEEEE w dniu daje mi do zrozumienia zebym zapomniala o tym ze ona bedzie spala , nie placze ALE poprostu nie chce spac!!!!! nosze ja , lulam itp , a jak juz zamknie oczka to klade ja bbbb delikatnie do lozeczka to po 2 sekundach ma otwarte duuuze czarne oczka i patrzy na mnie jakby mi chciala powiedziec ALE SIE NABRALAS !! MYSLALAS ZE SPIE...??