Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Witam Was dziewczynki czy mogę się do Was dołączyć?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

i czekam z niecierpliwością na kuriera! łańcuszek doszedł ale drugi dodatek do sukienki jeszcze nie
 i czekam z niecierpliwością na kuriera! łańcuszek doszedł ale drugi dodatek do sukienki jeszcze nie  ja ich zabije jeżeli do jutra nic nie przyjedzie
 ja ich zabije jeżeli do jutra nic nie przyjedzie 

długo się staracie?
 długo się staracie?  Początek cyklu zleciał mi niemiłosiernie szybko, a to wesele, a to mama, a to wyjazd, ale teraz ....... ślimaczy mi się strasznie
 Początek cyklu zleciał mi niemiłosiernie szybko, a to wesele, a to mama, a to wyjazd, ale teraz ....... ślimaczy mi się strasznie 
 nie pracowałam, jak mi się skończyła praktyka w UM to nie mogłam sobie niczego konkretnego znaleźć, ale nie będę wybrzydzać. Tyle osób nie ma pracy że cieszę się i z tego. Dlatego musimy na jakiś czas zawiesić starania. Bo lepiej trochę grosza dorobić
 nie pracowałam, jak mi się skończyła praktyka w UM to nie mogłam sobie niczego konkretnego znaleźć, ale nie będę wybrzydzać. Tyle osób nie ma pracy że cieszę się i z tego. Dlatego musimy na jakiś czas zawiesić starania. Bo lepiej trochę grosza dorobić 
 ( pomijając fakt że jakieś dziecko się nie dostało na państwowe a inni rodzice pracują i np. muszą do prywatnego dawać, a ta siedzi w domu
 ( pomijając fakt że jakieś dziecko się nie dostało na państwowe a inni rodzice pracują i np. muszą do prywatnego dawać, a ta siedzi w domu  ) Wysyłałam jej najpierw ogłoszenia ambitne jak coś zobaczyłam, później już nawet na kasę do biedronki , to usłyszałam że ona już i tam i tam składała ( do różnych sklepów, piekarni ) i nikt się nie odzywa bo chyba ma za duże kwalifikacje
 ) Wysyłałam jej najpierw ogłoszenia ambitne jak coś zobaczyłam, później już nawet na kasę do biedronki , to usłyszałam że ona już i tam i tam składała ( do różnych sklepów, piekarni ) i nikt się nie odzywa bo chyba ma za duże kwalifikacje to mówię - napisz w CV tyle ile trzeba - a ona ma wypisane wszystkie praktyki, staże i prace na czarno typu opieka nad dzieckiem u rodziny
 to mówię - napisz w CV tyle ile trzeba - a ona ma wypisane wszystkie praktyki, staże i prace na czarno typu opieka nad dzieckiem u rodziny to ta mi wyjechała że czemu ją namawiam na kłamstwo
 to ta mi wyjechała że czemu ją namawiam na kłamstwo  wysyłam teraz jej ogłoszenia opieki nad dzieckiem - no i znowu jest nie tak - bo te kobiety to chca nie tylko opiekunkę ale i pomoc domową, a ona się na to zgadza
  wysyłam teraz jej ogłoszenia opieki nad dzieckiem - no i znowu jest nie tak - bo te kobiety to chca nie tylko opiekunkę ale i pomoc domową, a ona się na to zgadza  a poza tym to nie po to oddała swoje dziecko do przedszkola żeby wychowywać czyjeś
 a poza tym to nie po to oddała swoje dziecko do przedszkola żeby wychowywać czyjeś  No mówię Wam jestem w szoku - i to kobieta która non stop wypisuje na FB prośby o jakąkolwiek pracę bo nie stać jej np. na wyjazd nad morze z dzieckiem - a w tym roku wtopiła 400 pln w OLT ale i tak pojechała i to nie byle gdzie , tylko do Międzyzdrojów gdzie najtaniej nie jest
 No mówię Wam jestem w szoku - i to kobieta która non stop wypisuje na FB prośby o jakąkolwiek pracę bo nie stać jej np. na wyjazd nad morze z dzieckiem - a w tym roku wtopiła 400 pln w OLT ale i tak pojechała i to nie byle gdzie , tylko do Międzyzdrojów gdzie najtaniej nie jest 
 sorry
 sorry 

ja tez ostatnio miewam koszmary;/ raz wam pisalam o tym, ze we snie bylam w szpitalu. A wczoraj mialam sen jak sytuacja z tym swirem Breivikiem z Norwegii ;/ Az sie mokra obudzilam;D
 ja tez ostatnio miewam koszmary;/ raz wam pisalam o tym, ze we snie bylam w szpitalu. A wczoraj mialam sen jak sytuacja z tym swirem Breivikiem z Norwegii ;/ Az sie mokra obudzilam;D