Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Witam Was dziewczynki czy mogę się do Was dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

i czekam z niecierpliwością na kuriera! łańcuszek doszedł ale drugi dodatek do sukienki jeszcze nie
ja ich zabije jeżeli do jutra nic nie przyjedzie 

długo się staracie?
Początek cyklu zleciał mi niemiłosiernie szybko, a to wesele, a to mama, a to wyjazd, ale teraz ....... ślimaczy mi się strasznie 
nie pracowałam, jak mi się skończyła praktyka w UM to nie mogłam sobie niczego konkretnego znaleźć, ale nie będę wybrzydzać. Tyle osób nie ma pracy że cieszę się i z tego. Dlatego musimy na jakiś czas zawiesić starania. Bo lepiej trochę grosza dorobić 
( pomijając fakt że jakieś dziecko się nie dostało na państwowe a inni rodzice pracują i np. muszą do prywatnego dawać, a ta siedzi w domu
) Wysyłałam jej najpierw ogłoszenia ambitne jak coś zobaczyłam, później już nawet na kasę do biedronki , to usłyszałam że ona już i tam i tam składała ( do różnych sklepów, piekarni ) i nikt się nie odzywa bo chyba ma za duże kwalifikacje
to mówię - napisz w CV tyle ile trzeba - a ona ma wypisane wszystkie praktyki, staże i prace na czarno typu opieka nad dzieckiem u rodziny
to ta mi wyjechała że czemu ją namawiam na kłamstwo
wysyłam teraz jej ogłoszenia opieki nad dzieckiem - no i znowu jest nie tak - bo te kobiety to chca nie tylko opiekunkę ale i pomoc domową, a ona się na to zgadza
a poza tym to nie po to oddała swoje dziecko do przedszkola żeby wychowywać czyjeś
No mówię Wam jestem w szoku - i to kobieta która non stop wypisuje na FB prośby o jakąkolwiek pracę bo nie stać jej np. na wyjazd nad morze z dzieckiem - a w tym roku wtopiła 400 pln w OLT ale i tak pojechała i to nie byle gdzie , tylko do Międzyzdrojów gdzie najtaniej nie jest 
sorry 

ja tez ostatnio miewam koszmary;/ raz wam pisalam o tym, ze we snie bylam w szpitalu. A wczoraj mialam sen jak sytuacja z tym swirem Breivikiem z Norwegii ;/ Az sie mokra obudzilam;D