reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Mi tam metoda wmawiania sobie ciąży poprawia nastrój. A to już dużo. Sto razy lepsze to niż ciągłe zawodzenie, że znowu nie, że ja nigdy nie zajdę, ciągłe pytania dlaczego? Choćby dlatego, w moim przypadku jak najbardziej sie przydaje:-)

To ja tez sobie wmawiam bo policzylam i dzis mam 30dc a nie 29 tak jak myslalam;) Czyli narazie jest dobrze;) Chyba ze @ przylezie jutro;/
A jak nie przylezie przez weekend to sie moze w poniedzialek na bete wybiore...

Ostatnia edycja:
Powiem Wam tak, ta podświadomość działa :tak::tak::tak:
Ten tydzień jest wyjątkowy, wierzę w to że jest to mój ostatni cykl starankowy, a ja jestem szczęśliwa i zadowolona z życia :-):-):-)

Matko jedyna A WY MÓWICIE, ŻE MACIE PROBLEMY Z PŁODNOŚCIĄ :szok::szok::szok::-)
Tyle natrzaskałyście, że pojęcia nie mam co której napisać :confused:...
Kasienkadg - widzisz...ciężko stwierdzić... ale skoro Ty wiesz, że @ przyjdzie to ja wmawiać tobie nie będę że nie przyjdzie...Bo ja mam dziś 4 dfl i wiem, że za równiutkie 10 dni moja @ przylezie...pierwszy objaw...UWAGA :happy2: nie śmiać się zboczuchy... ból gardła... za 4 dni śluz BJ a za 10 @... To są moje objawy normalnego owulacyjnego (bezdzietnego cyklu)...więc dla mnie dłuższa fl o dzień lub dwa nadziei by nie robiła...CHOCIAŻ skoro się aż tak nie obserwujesz i do końca nie wiadomo to &&&&&&&&&&&&&& dopóki @ nie ma :tak:
Anastazja - masz rewelacyjne podejście do sprawy (też tak chcę) i chyba uczę się tego... pokora to po pierwsze a po drugie pogodzenie się z czymś czego zmienić nie mogę... NO I OGROMNA RADOŚĆ...z czego ? z życia!!!TAK TRZYMAJ!!!!!
Ja powiedziałam sobie, że odpuszczam wszelkie dywagacje, zastawiania się itd... Zrobię tylko jeszcze HSG ewentualnie Laparoskopię i na tym koniec...Nie ma co czekać, siedzieć, biadolić i ciągle być nieszczęśliwym bo nie ja... Trudno nie ja i nawet na głowie jak stanę to może też być że nie ja... Przecież się nie zabiję...
Audiobooka nie czytałam jeszcze bo nie mam w chacie czasu no a w robocie wiecie :cool2:...pracuje się nie :happy2:
Danao, Zuza i reszta staraczek POZDRAWIAM :-)

Może ta nasza płodność przełoży się na dzieci :dry: chyba , właśnie tak, postanowione - ten kto dużo płodzi na BB później dobrze płodzi w życiu :-D:-D:-D:-D
Dzisiaj mam dzień lenia, na 12 idę na usg tarczycy a później ...... później muszę dowiedzieć się na tematy finansowe:sorry2::baffled:
Kolejna z gardem :-D a czy przypadkiem to nie jest tak że sobie wmawiasz ? :dry: Ja tam nie wierzę w takie rzeczy :-p wierzę w sukces, powodzenie i dobrobyt:szok::happy2:
Powiem Wam że te nowe budownictwa to są okropnie ..... cienkie, wczoraj sąsiad się pyta mojego męża czy staramy sięo dziecko , bo ...... no właśnie :blink: wyszedł na papierosa na balkon i mówi że aż się zaczerwienił :szok::happy2::sorry2::shocked2: muszę ciszej się zachowywać :-D

reklama
Hej dziewczynki;)

U mnie dalej temp wysoko, czyli @ dzis nie bedzie;) (.)(.) dalej bola. To juz 31dc i zaczynam sie powoli denerwowac heee;)

Anastazja- no to niezle;D Ja na miejscu tego sasiada nic bym sie nie odezwala hihi;D

Nikusia- a ja ci zycze, zeby ktorys z tych "normalnych" cykli okazal sie fasolkowy;) Ale bys miala niespodzianke;p

Do góry