reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
zuza - no Ja dzisiaj chyba będę się nudziła trochę, bo w taką pogodę mało kto łazi , ale może telefonicznie ktoś się odezwie ;-)
dana - Ja bym powiedziała z czego Ci to gardło boli, ale jest dopiero 11 godzina, dzieci jeszcze nie śpią :szok::-D kochana, Ja dopiero wczoraj 3 rozdział wysłuchałam - a jest ich 30 :-):-) spoko , Ja pierwsze 2 rozdziały 2 razy już słuchałam ,a powiedz jak ci się podoba ?:eek:

anastazja no ja muszę do gminy podjechać ale mi się nie chce :sorry::happy::confused2:no i mam ochotę na naleśniki z serem i musze do biedronki po twaróg podjechać bo nie mam nic w lodówce :szok::tak:

a co do bólu gardła danao o tym samym pomyślałam :laugh2::laugh2::laugh2:
kwiatuszekq ja na miejscu sun wstrzymałabym się z basenami bo teraz jest ryzyko ,że może coś załapać :crazy:

Niegrzeczne dziewczynki z nas :-):-D
Ja mam dzisiaj pizze wg pascala z kuchni lidla, ciasto rano zrobiłam, teraz rośnie w domu :tak: i to właśnie na nią mam dziś ochotę :-p a ser biały też lubię z biedronki, jest tak drobno zmielony - że mniam :tak: ogólnie biedronke lubię :tak: wino to tylko z biedronki, tam jest takie portugalskie - quitano czy jakoś tak to się pisze :-)

http://www.tvn24.pl/ksiezna-w-ciazy-william-chce-dwojke-dzieci,276397,s.html już mogliby dać im spokój, każdy ma jakieś swoje problemy - przesadzają trochę.

oj tam ,oj tam dziewczyny i mówią,że to faceci są zbereźni ;-):-):laugh2:

danao no to wiadomo,że pogoda :confused2::tak:
anastazja nam przez wakacje postawiono biedronkę 500 m od domu i teraz tylko korzystamy z biedronki M z pracy do niej ma chyba 300 m bo on blisko też pracuje domu ma 5 min :tak: pamiętam jak na seksik przyjeżdżał bo jajo pękało :laugh2::laugh2::laugh2: to były czasy hehe a co do biedronki to ja lubię ten sklep można fajne rzeczy wyhaczyć niedrogie i róże długo stoją, podobno campari jest tanie w biedronce jak ktoś lubi :tak:

reklama
Do góry