Kwiatuszka doczekasz się swojego babla :-) Walczysz i się nie podajesz a to bardzo ważne
Nikusia w sumie o ciąży pomyślałam w ten poniedzialek bo jak na mnie to spóźnienie @ bylo wręcz nieprawdopodobne Natomiast wcześniej nie przeszło mi to przez myśl A do tego jak napisalyscie mi ze owulka była później to juz całkowicie wykluczyła ciaze Teraz okazuje się ze owulke dobrze u siebie zaznaczyłam Objawow jako takich to nie zauważyłam Fakt mam biały śluz ale nie w bardzo dużych ilościach (.)(.) bola i i skutki sa sterczace ale to zawsze był dla mnie objaw na @ Mąż mi powiedział ze on mial przeczucie ze się udało bo chodziłam zła jak osa :-)
Nikusia w sumie o ciąży pomyślałam w ten poniedzialek bo jak na mnie to spóźnienie @ bylo wręcz nieprawdopodobne Natomiast wcześniej nie przeszło mi to przez myśl A do tego jak napisalyscie mi ze owulka była później to juz całkowicie wykluczyła ciaze Teraz okazuje się ze owulke dobrze u siebie zaznaczyłam Objawow jako takich to nie zauważyłam Fakt mam biały śluz ale nie w bardzo dużych ilościach (.)(.) bola i i skutki sa sterczace ale to zawsze był dla mnie objaw na @ Mąż mi powiedział ze on mial przeczucie ze się udało bo chodziłam zła jak osa :-)

ale życzę żeby potwierdzeniem ciąży były 2 kreseczki 
i lajka ? 
...ale pierdzielę jak pomoże to będę nawet tabliczkę z napisem nosić
...więc nie ryzykuję...No po prostu przy tych lekach jest zabroniony alkohol... ale widzisz ja 25 lat nie piłam kropli alkoholu potem jak się nie udawało zajść stwierdziłam kurcze wszystkiego człowiek w życiu sobie odmawia i czasem mąż mnie na winko namówił, na drinka ale też rzadko...
...wiem głupia jestem ale wyobrażacie sobie moją minę????