reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Kasienka to może rzeczywiście fasolką :-) Trzymam kciuki za II kreseczki na teście :tak:

W poniedziałek idę do ginekolog i modlę się, aby wszystko było ok.... chyba każda zaciążona jest pełna obaw przed pierwszą wizytą....

Ostatnia edycja:
reklama
Sun - no ja po dwoch poprzednich razach to bede miec stracha na maxa przed wizyta u gin. Juz wczesniej pisalam, ze jak kiedys sie doczekam tej fasolki to odetchne z ulga po 12 tyg, a calkowicie szczesliwa bede po porodzie w terminie;]

Witam;)

Maz mnie namowil dzis;D

2012-09-15 11.41.59.jpg

Do mnie to jeszcze nie dotarlo... Teraz sie zastanawiam co tu dzis na naszej imprezce zrobic bo nie chce nikomu mowic, a przeciez pic nie bede... Cos trzeba wykombinowac he;D

Mam nadzieje ze to wlasnie babyboom na naszym watku sie rozpoczal;)

Kasienka po prostu powiedz,że bierzesz antybiotyk zawsze działa :tak: no ja mam nadzieję,że wszystkie zaraz się zawirusujemy :happy2::-) trzymam kciuki aby wszystko było dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale super wiadomości!!!!! Kasieńka :-D:-D:-D gratulacje!!!!!!

Sun doczytałam!!!! jupi!!!! Gratulacje!!!!!

no no jak ładnie:-D

Witam też nowe koleżanki:-D

Napisałyście tyle że ho ho:tak:

a u mnie....zostajemy przy PCO chociaż wynik Fsh i Ls nie jest najgorszy.... tylko Lh trochę podwyższone no i na dzień cyklu czyli wczoraj 13ty ani jednego pęcherzyka dojrzewającego!!!! płakać mi się chce .....
no.gif
no.gif
a miałam nadzieję buuu
Duphaston zostaje ale przesunęliśmy branie na 20 dc i od następnego cyklu CLO od 5 do 10 dc i zobaczymy...

Anastazja
nie wiesz jak się czują pytasz:-) powiem Tobie że ja się czuję jakbym starała się o pierwsze... tak samo boli jak się nie udaje...nie ma dla mnie tłumaczenia że już mam jedno i mam sie cieszyć - owszem jest to moje największe szczęście ale chciałabym jeszcze jedno...;-)
Napisz jak wynik badania:-)

Zuzanka widzę że też przygodę rozpoczynasz z CLO:tak: i widzę że whisky lubisz:szok: he he

Nikusia dlaczego 4dz fl sądny???:-) nie widzę teraz twojego wykresu:-( zmieniłaś na 28 dni??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry