reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nikusia - nie zauwazylam zadnych objawow... Poza bolacymi, wielkimi (.)(.) i rzeczywiscie zylki na nich staly sie bardziej widoczne . No i czasem mnie brzuch pobolewal. Zreszta ja ten cykl uwazalam za stracony bo sexik byl tylko 3 razy w ciagu calego he;D I nawet nie myslalam ze moglo by sie udac wiec nic sobie nie wmawialam ;)
A w tamtych ciazach przed @ objawy podobne. Dopiero pozniej doszly mdlosci - moze cos kolo 6 tygodnia. No i sennosc. Ale ja ogolnie jestem spiochem;D

A jak juz bede po wizycie u gina i dowiem sie, ze wszystko ok to bede was intensywnie zarazac kochane;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!:-)
Takie pytanie mam głupie trochę... Jak miałam ostatnio dwa krótkie cykle bo tylko 24-dniowe, to jak myślicie, w którym dniu aktualnego cyklu mogłabym ewentualnie podjąć jakieś testowanko? Dzisiaj mam 25 dzień

Kasienka- no dobra ale w jakim momencie cyklu stwierdziłąś, że są duże, bolesne i że masz żyłki....nie wiem na 3 dni przed @ na tydzień przed @... Bo widzisz skoro nie 1 raz jesteś w ciąży to może to jest prawda, że każda ciąża ma zupełnie inne wczesne objawy... Powiem tak...ja i tak wiem, że u mnie cykl stracony bo niestety ale objawy mam dokłądnie takie same jak w poprzednich 30 cyklach... więc dla mnie żadna nowośc... ale skoro to nie pierwszy Twój raz...to może zauważyłaś też różnicę???
DANAO - Mh...no wszystko moim zdaniem zalezy od objawów... ja nawet jakby mi się cykl wydłużał a objawy byłyby dla mnie typowe to bym nie testowała... no ale jeśli się nie obserwujesz to może nie wiesz czy akurat ten objaw zwiastuje @...może zatestuj...

Nikusia - (.)(.) zaczely mnie bolec jakos zaraz po owu. Ale ja tak czasem mialam tez w normalnych cyklach. A tak naprawde to nie przygladalam sie objawom bo nie sadzilam ze cos z tego bedzie. Wiec skojarzylam wszystko dopiero jak @ nie przyszla. A w tych poprzednich to tak do konca nie pamietam, ale chyba raczwj bylo podobnie... Generalnie objawow ciazowych chyba raczej nie odroznila bym od tych przed @...

reklama
hej
nie mam pojecia jak wyliczyć średnią:-( Kiedys to były piękne cykle ( zanim się starać zaczęłam i trochę na początku) 27, 28 dni. Teraz przewaznie jest 25, 26 dni. Ostatnie 2 cykle 24-dniowe. Masakra jednym słowem, od soboty czekam na @, który równie dobrze może przyjść w czwartek nastepny, wcale się nie spóźniając:-(

Do góry