zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Kasienka o której beta ? ja mocno zaciskam kciuki ,żeby wszystko było dobrze a wiem,że będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ostatni raz tu napisałam13.09 a później miałam wolne ,to mężem się zajmowałam 
z sąsiadem żyjemy spoko, też mu kiedyś powiedziała że stęka podczas seksu - bo mamy ściany cienkie ,a sąsiad głośnyHej dziewczynki
Anastazja- no to niezle;D Ja na miejscu tego sasiada nic bym sie nie odezwala hihi;D

to zaraz wszystkie po kolei 

za takie myślenie, wyłącz mózg - tam jest taki przycisk OFF - wyłącza wszystkie objawy @ 

?
wiesz a niedługo będę furą pocinać , to do Ciebie zajadę i dostaniesz taką zj''kę że pół Polski usłyszy 

), działa , działa i jeszcze raz działa. A przede wszystkim mam lepsze samopoczucie, więcej się uśmiecham, chyba nawet mi się cera poprawiła
.

jak mieszkasz w promieniu 230 km od Krakowa to do Ciebie też dojadę