reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam się wieczorem z winkiem , a co tam :-p
małżonek mój był na szkoleniu :tak:
Ja bym chciała mieć 1500 na rękę z biznesu, niestety weszliśmy w złym momencie, do tego w Krakowie tego typu biur jest dużo :-( Dzisiaj przeczytałam że tylko 10% osób decyduje się na swoje , więc jesteśmy wyjatkowe :tak:
a Wy dziewczyny zus macie przez 2 lata preferencyjny? Jakieś dotacje bierzecie?

kasienka mam ale taki jeszcze nie oficjalny ;-)manicure,pedicure....
anastazja ja też myślę nad winkiem :-D ale ostatnio prosiłam M ,żeby nie pić w tygodniu bo trzeba się wziąść za siebie a sama zachęcam :sorry2:

Anastazja - my otwieramy spolke z przyjaciolmi. Firma bedzie zalozona na facetow, ale oni maja ZUS odprowadzany od pracodawcow wiec beda placic tylko jakas jedna marna skladke;) A co do dofinansowania - urzedy nie maja teraz kasy bo koniec roku. A nam zalezy na czasie wiec nie bedziemy czekac do przyszlego roku.

Zuza - no tak, racja mowilas przeciez o tym manicure;) Kurcze ja mam tyle alkoholu w domu, a tu sie napic nie mozna... A naprzeciwko mnie stoi litr finlandii limonkowej - ale by byl drinus... Ja lubie alkohol - oczywiscie z umiarem- bo wszystko jest dla ludzi;) Ale teraz bede musiala sie ladnych pare miesiecy obejsc bez mojego ukochanego mojito...

zuza - to jesteś jak mój mąż :-p najpierw mówi że odchudzamy się a za chwilę idziemy do sklepu i proponuje mi pączka, jak odmawiam to mówi że on też nie, a w oczach widzę że ma ochotę, ale sam nie będzie jadł :-D:-D
kasienka- aha to w sumie dla Was , kobietek otwierają? ;-) a umiesz robić pizze ? ;-)
Ja sobie zrobiłam czekoladę na gorąco, mega gęsta, smaaaczna :tak:

anastazja hehehe nooom tak to jest niestety z tymi obiecankami i postanowieniami a jak robisz gorącą czekoladę?, kasienka ja też lubię alkohol dobry drineczek nie jest zły :-)a u mnie monopolowy można otworzyć mam różny ,przeróżny alk :cool2:a najbardziej lubię whisky z colą

reklama
Do góry