reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Alkoholizujemy się dziewczynki :-p
Ja tam wolę winę, i nic poza tym :sorry2: no nie, może jeszcze wódeczka :tak:
A czekolade z saszetki, tylko tam przepis jest źle podany, wlałam 150 ml mleka i wsypała torebkę i zagotowałam, i jak zaczęła gęstnieć to zdjęłam i zjadłam :-p

o kurcze głodna się zrobiłam:szok: a już zjadłam jogurcik przed chwilą
jeżeli wy tak zawsze o jedzeniu i alk to ten wątek jest dla mnie :-D
przyjmiecie mnie????

:szok::szok: na jeden wieczór net mi pada a tu 3 strony :happy:
I oczywiście jak nie alkohol, to pączki jak nie paczki to pizza no LITOŚCI dla tych co na przymusowej diecie i lekach ;-):-):-)
Wiecie co???JA TEŻ bym chciała być na tzw. swoim... ale cóż człowiek może jak głupi ładował się na studia socjologiczne i teraz cholercia pracuje .... w papierach a marzenia schował do szuflady :no:
ALE WY kochane jesteście oczywiście wyjątkowe....
Anastazja- powiem Ci, że z biurem podróży to odważny pomysł...teraz jak padają jak muchy...trochę ciężko nie???A co do sklepu z ciuszkami to u nas np. w mieście obok nie ma żadnego...i dlatego to taka beznadzieja...bo ani prezentu nie kupisz ani wyprawki nic :no:...
Zuza - ja uważam, że kosmetyczka to bardzo potrzebna "instytucja" :tak:...szkoda:tak::-), że nie stać mnie co tydzień latać :confused2:
Kasienkadg - już nie rozpaczaj...ja bym cały alkohol jaki w życiu wypiłam oddała za bycie w ciąży więc uspokój się :cool2: nu nu nu...masz być grzeczną mamuśką...
A swoją droga planuję zrobić dziś pizze...może coś doradzisz :-)

reklama
Do góry