reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

No strasznie zaniedbują niektóre BB.
nikusia - nowy cel ? zaciążyć w tym cyklu :tak:
A mi się dzisiaj śniły jakieś głupoty, bocian w gnieździe - taki niewielki brązowy i psy leżące na drodze , jeden żył a reszta nie wiem, chyba nie :confused2: koszmar jakiś, chyba przez żarcie na noc :-D:-D:-D ale karpatka wyśmienita :-p

reklama
anastazja no ja nie wiem poczęstowałabyś kawałkiem karpatki :sorry:ja kawkę spijam i zaraz będę pazurki robić :tak:
kwiatuszek no to kochana wszystkiego dobrego Wam życzę ,długich pięknych lat ze sobą i abyście się doczekali wymarzonego "cuda":tak:

Jestem ja dziś na chacie siedziałam bo leczyłam wczorajsze przeziębienie...więc wygrzałam dupinkę...@ nadal brak i już mnie to wkurzyło bo miałabym już 1 dzień za sobą...poza tym tak wyliczyłam, że staranka by się zgadzały a tak nie wiem czy przypadkiem dupa z tego nie wyjdzie bo małż na szkolenie ma jechac :crazy::crazy::crazy: no kur.... wiec u nas zapewne nie-staraniowy ten będzie ... Poza tym chyba go zaraziłam więc on teraz nosem pociąga....
Po woli rozstaję się z rzeczami mojej małej wszystko popakowane na strych wyniesione... jak szczebelki od łóżeczka myłam to się popłakałam..ale potem pomyślałam,,,,kurcze tak ma byc...może mojej córce kiedyś się przyda :tak:,,,więc chyba na wnuki czekam :-D
O a jutro do roboty to będę częściej :tak:
Anastazja a co Tobie takie głupoty się śnią :eek:.... to chyba na ciąże....no :tak:
Zuza - dzięki kochana patrzę tak na to...nowy cykl nowa nadzieja :tak:

Kwiatuszku - i ode mnie wszystkiego dobrego i oczywiscie wyczekanego potomka;)

Nikusia - to gdzie ta twoja @ ?;)

Ja dzis popoludniu mam dzien zarloka. Bo do poludnia nie moge nic przelknac;/ Robilam na obiad piersi z kurczaka z ziemniaczkami i surowka z kapusty kiszonej (moglabym to jesc teraz codziennie;D). A na kolacje zachcialo mi sie klusek leniwych;O I oczywiscie je zrobilam;D I to tyle, ze mam jutro obiad z glowy;P

I pomimo tego, ze wcale duzo nie jem, przestaje sie dopinac w niektore spodnie... Jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak bede wygladac za 2miesiace...;]

No jak to gdzie... PRZYLAZŁA :cool2:
Wnerwia mnie tylko jedno..od czasu jak łykam metformax strasznie wydłużyły mi się cykle :-(...teraz 31-32 dni...beznadzieja.... bo ja przyzwyczajona do 28-29 i generalnie wiadomo było kiedy owu a teraz?????:no: Muszę koniecznie o tym powiedzieć doktorowi na najbliższej wizycie:tak:
Kasienkadg - marzę o niedopinaniu spodni z tego powodu z jakiego ty ich lada chwila nie dopniesz :tak:
MIŁEGO DNIA

cześć dziewczyny

Nikusia tulę i liczę ,że ten cykl będzie Twój i tak też masz myśleć!!!!&&&&&&&&&&&&&&&
kasienka korzystaj ale pamiętaj,żeby też dbac o siebie i fasolinę! dresik kochana ,dresik zakładaj :-D
kwiatuszek jeszcze raz wszystkiego dobrego!

a ja z kawusią ,zaraz uciekam na miasto i obiadek dzisiaj pyszny szykuję :tak:

Zuza- jak by nie patrzył, jak by nie podliczał wychodzi, że 33 cykl staraniowy... kto wie?:eek:...
Kochana w stolicy słonko :-) więc u Ciebie pewnie też...a wiesz, że ja dziś patrzyłam na jakiś fajny kurs makijażu i wizażu....nie wiem co mi odbiło:eek:...ale tak pomyślałam, że może coś bym się dokształciła...lubię się babrać w kosmetykach maseczkach i jakiś takich...:cool2:

reklama
Witam laseczki rocznice spedzamy w lożku m chory 38,5temperatury wiec nigdzie nie wychodzimy ale mysle ze jestesmy razem to najwazniejsze.
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni

Do góry