reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Hej,

coś mało Was w weekend było :eek:
Nikusia - no, no , no , dzisiaj to już nie będziesz się upierać że szanse są małe ? ;-);-);-)
kasienka - ciesz się że masz objawy ciążowe, ponoć to znak że wszystko dobrze się rozwija :tak:
kwiatuszek - tulę, i jak zwykle - nowy cykl , nowe nadzieje.
zuza - piękny spadek przed OWU :-) a śluz, mmmmm , marzenie :-p
dana - a Ty gdzie? leniuch :-p
sun - żyjesz? gdzieś zaginęłaś w akcji czy jak :rofl2:

Mnie od czwartku trzyma przeziębienie, a dzisiaj jeszcze mąż zaczął kaszleć i smarkać :wściekła/y:

ps. Koleżanka roza - proszę się stawić na dywanik - dawno nic nie pisałaś!!!!:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

anastazja dzięki no mam nadzieję,że jutro pani dr potwierdzi owu,że była i zostanie nam tylko czekać :tak:

no właśnie gdzie Roza? danao? hop,hop dziewczyny !!!!!
kasienka kuruj się kochana ,no niestety metody domowe zostały ,dbaj o siebie :*
Nikusia a Ty o czym kochana piszesz ?? mówiłam Ci,że nie będzie już @ w tym cyklu :rofl2::happy:

jakoś pusto tutaj dziewczynki co się dzieje ?brak czasu?

No chyba to słońce co dzisiaj świeci i przez weekend chwilę świeciło wszystkich wygoniła sprzed komputerów :-p
zuza - pięknie Ci skoczyło :tak: myślisz że to jest już TO ;-)

Heja.... jestem.... tak tak nadal czekam na @...temp. jest wynikiem mojego przeziębienia, skurcze @ coraz częstsze i plamienie już małe ale jest... no znam siebie i swój organizm i nie raz miałam już wyższą a dnia nast ledwo do 36.00 dobijała...TAKŻE LUZZZZ
miłego dnia :tak:
Anastazja - ale co miało Zuzi skoczyć :eek:

Nikusia tempka kochana ,tempka :tak:
anastazja no ja tak mam owu 13 -15 dc jak szłam do IUI to od razu im mówię,że będzie między 13-15 i 14 poszłam na usg a tam faktycznie pęchol do pęknięcia był :tak:znam już swój organizm tak jak Niukusia mówi ;-)

a pogoda w tym tygodniu podobno ma być fajna :cool:

AAAA spoko :tak:
Nie no wiecie...ja tam też mam tak, że wiem kiedy owu ma być... i jak dwa cykle temu byłam u gina i to był 14 dc to też mówię mu, że owu nie było ale zapewne blisko...no i się potwierdziło...także nie ma to jak znać siebie, swój organizm itd :tak:
No ładnie ma być a my wczoraj już piec uruchomiliśmy... a rano na dworze 2 stopie -MASAKRYCZNIE ZIMNO:cool:

reklama
ja w sobotę odpaliłam pierwszy raz,żeby przepalić bo normalnie takie przenikliwe zimno do kości się zrobiło :baffled: a teraz powiem,Wam,że nie za ciepło 10 stopni ale jak słonko świeci to milutko jest :tak:

a ja jeszcze chyba się nabawiłam jakiegoś cholerstwa i mam zapalenie ,więc nie wiem czy żołnierzyki dadzą radę przebrnąć przez to wszystko ..ehhh wściekła jestem trochę bo od piątku biorę taki lek ,który miał mnie uchronić od tego a to chyba odwrotnie się zrobiło :angry::wściekła/y:

Do góry