• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Wstretne malpiszony niech spadaja gdzie pieprz rosnie!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja wlasnie obiadek zjadlam - dzis ziemniaki z jajkiem sadzonym i kefirem. Ale patrzcie jakie jajo;D
jaja.jpg

Zuzanko - tak rzeczywiście temp. jest bardzo ładna...ale jestem lekko podziębiona więc może dlatego :confused::confused:... Na razie mam więcej objawów zwiastujących @ niż ciąże...ale jeśli np. we wtorek nie dostanę @ to wiadomo będzie wszystko..wcześniej jednak zapewne nawiedzi mnie spadek temp. i wszystkie wiemy co on będzie zwiastował... No ale luzzz.... trzeba jakoś żyć :tak: Nowy cykl nowa nadzieja :tak:

Kasienkadg- no przecież każda z nas o tym marzy:tak:!!!Ja bym była bardzo szczęśliwa:-)...ale nie chce się nakręcać niepotrzebnie, bo wiele razy różne objawy miałam i na prawdę pewna ciąży byłam a tu klops także daję szansę mojemu organizmowi ... i najbliższe dni wszystko wyjaśnią :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry