reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Kwiatuszku tulę z powodu wstrętnej @ - niech idzie w jasną cholerę...na całe 9 miesięcy!!!
JA bym chętnie się napiła ale nie mogę :no:...leki...niestety...ale dołączę do Ciebie we wtorek także ...

reklama
Wstretne malpiszony niech spadaja gdzie pieprz rosnie!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja wlasnie obiadek zjadlam - dzis ziemniaki z jajkiem sadzonym i kefirem. Ale patrzcie jakie jajo;D
jaja.jpg

Zuzanko - tak rzeczywiście temp. jest bardzo ładna...ale jestem lekko podziębiona więc może dlatego :confused::confused:... Na razie mam więcej objawów zwiastujących @ niż ciąże...ale jeśli np. we wtorek nie dostanę @ to wiadomo będzie wszystko..wcześniej jednak zapewne nawiedzi mnie spadek temp. i wszystkie wiemy co on będzie zwiastował... No ale luzzz.... trzeba jakoś żyć :tak: Nowy cykl nowa nadzieja :tak:

Kasienkadg- no przecież każda z nas o tym marzy:tak:!!!Ja bym była bardzo szczęśliwa:-)...ale nie chce się nakręcać niepotrzebnie, bo wiele razy różne objawy miałam i na prawdę pewna ciąży byłam a tu klops także daję szansę mojemu organizmowi ... i najbliższe dni wszystko wyjaśnią :tak:

Zuza- MH... wiesz a ja coraz więcej @ objawów mam :-( niestety...Ale dopóki @ nie ma ponoc szanse są!!!
Kwiatuszu - a może to nie @

reklama
Do góry