reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

oj nikusia nikusia :-p:-p:-p
Jak plamienie to w sumie racja, Ja też wiem że jak jest nawet tyci tyci to na bank @ przyjdzie, a kiedyś nie miałam w ogóle plamień przed @, od roku mam tak że 1-2 dni przed plamię - dziwne :eek:
W tym cyklu nie zamierzam czekać na @ :-p mimo że owu jeszcze nie było, ale to i dobrze, bo przez weekend miałam teściów więc jakby była 14 dc jak zwykle to mogłoby się źle skończyć , a tak - pełen luz :tak::tak:
To Wy dziewczyny w domach mieszkacię? tylko Ja taka wielkomiastowa w bloku ? :confused2: u nas jeszcze ogrzewania nie włączyli, ale jak zamknę okna to jest dobrze, my z tych co zimno lubimy, także jak teraz teście byli to my otwieramy okna a oni idą i zamykają :-D

reklama
My mamy duży dom :cool: bo aż 168 m2...więc jest co sprzątać i jest co grzać:baffled:...zimno było masakrycznie...
Zuza - no rzesz.... a co brałaś???
Anastazja - ja nie traktuję tego jak typowego plamienia...zaznaczam więc śluz brunatny bo takie mam małe farfocle na wkładce... Cykl zaczynam jak jest żywa krew...Nie lubię wmawiać sobie czegoś, czego nie ma i już....teraz się nie udało może w następnym cyklu się uda :tak:...na razie nie myślę...jest dobrze:tak:

no my w domku mieszkamy anastazja, od zawsze na wsi wychowana i nie umiałabym w bloku mieszkać ,dzięki temu najwyższemu mamy dom swój więc mam kawałek ogródka ,podwórka i kawałek wsi koło miasta bo u sąsiadów codziennie kogut o 4 rano pieje :tak::-)

a ja jestem ciepluch ale też mam okna pootwierane i świeże powietrze lubię ,jak sprzątam to zawsze balkon otwieram i sprzątam przy otwartych oknach bo wtedy mam wrażenie ,że kurz się ulatnia na dwór a w zimie to jest później takie fajne rześkie powietrze i tak czysto mi się wydaje,że jest :-D

Nikusia pani dr mi w sumie przepisała takie dopochwowe Vitagin C bo coś zauważyła,że niby coś tam się zadziało ale nie czułam nic a jak zaczęłam to brać to jakiś obłęd bo dostałam pieczenia i swędzenia i szlak mnie trafia bo wszystko mi z glutem leci :zawstydzona/y::angry::angry::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ja przepraszam że tylko o sobie, ale może jest wśród nas prawnik :-)?
Nie wiem jakie to jest prawo, ale chodzi o umowę i wynikające z niej konsekwencje ;-)

Jestem, jestem, mistrz kierownicy rozbijał się dzisiaj po całym Rybniku:-D:-D
Anastazja a co konkretnie Cie nurtuje w związku z tymi umowami? Może wystarczy jak sama poszukasz na necie kodeksu prawa cywilnego? A nuż znajdziesz to co Cie interesuje?

Hej laski;)

Komp mi sie zepsul cholera;/ Dobrze, ze mam neta w telefonie;D
U mnie zaczyna sie ostra jazda - mdlosci ehhhh. Nie moge dopuscic do glodu ani do przejedzenia bo mnie mdli jak nie wiem;/ I pierwszy raz dzis myslalam ze zwroce kawe. Ale z drugiej strony to mnie uspokaja troche. Jeszcze tydzien i 2 dni do wizyty u gina. To chyba najdluzsze 2 tyg w moim zyciu! Dzis sie dowiedzialam,ze znajoma tez w ciazy - 11tydz;p Wiec uwazajcie dziewczyny bo bociany lataja hehe;)

reklama
hej laseczki u mnie @ juz koniec pomalu,wczoraj musialam meza zgwlcic:)jutro nasza rocznica a mezus sie przeziebil nie wiem gdzie wychodzimy wedle mnie mozemy w domu byle razem i romantycznie

Do góry