reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam się wieczornie. Witaj Ballabella. Nikusia ja też trzymam &&&&&&&&&&&&. Dzisiaj mam 19 dc wczoraj tak dziwnie mnie ciągnęło w podbrzuszu :nerd: dzisiaj pod prysznicem zauważyłam że bolą mnie lekko sutki oby to było TO co myśę. Ale znając życie to wiadomo co wyjdzie:wściekła/y:

reklama
Bezdzietna dzieki za &&&&,Ale przed te 2,5 roku to ja nadzieje troszke stracilam.no zobaczymy Jak to jutro bedzie,musze tylko powiedziec ze czuje sie Jak przed Matura ,takie bulgotanie w brzuchu w oczekiwaniu na wynik.:sorry2:
A ilodniowe masz cykle,?

Halo,

jestem, ale wiecie - prokreacja , bo bez tego dzieci to nie tego :-D:-D
Przeczytałam ale skleroza mnie męczy, więc za wszystkie kciuki - tylko tyle :-p
U nas sypie - biało i ciepło, nawet spoko pogoda :tak:
Małżonek wyjechał na 2 dni w delegacje ,akurat w TE dni, no ale trudno , będzie co ma być, tym bardziej że na horyzoncie wstępnie pojawiła się możliwość otrzymania naprawdę dobrej pracy, ale to baaaaaaaaaaaardzo wstępnie:tak:

Ja kawkę już piłam, ale ok 13 bedę jadła owsiankę - zapraszam :-D

Obowiązkowo - dzisiaj chyba skok zaliczyłam na wykresie, ale sama nie wiem, jutro się okaże, ale rano wykorzystalam , żeby na inne się nie zaglądał :-D:-D:-D a tak na serio to chyba bardziej przeżywa ten wyjazd niż Ja, a to Ja zostanę sam na sam ze sobą , no i z kotem, a on dzisiaj śpi u rodziców a jutro u najlepszego kumpla - także rozrywkę będzie miał :tak:

ja to lubiłam jak mój czasem wyjeżdzał w delegację :tak: nie dłużej niż 2 dni ale zawsze jakaś przerwa była :-) no to dobrze,że szansa wykorzystana ,jak wróci poprawisz :laugh2: kota masz? dachowiec czy jakiś rasowiec ?

reklama
Mój też nie lubił, mówił że będzie śmierdzieć ,a jeszce taki Pan który prowadzi sklep powiedział że ma kota który pogryzł wszystkie drzwi i meble i pokazał rękę jak sam jest pogryziony - masakra, ale jakoś się udało przekonać , pokazałam mu małą mordkę PICT0024.jpg tutaj miała 2 mies , a jak braliśmy to miała 5 tyg, także jeszcze mniejsze gównienko było :-D:-DP1040165.JPGP1040669.JPG Czy da się jej nie kochać?
ale niech Was nie zwodzi ten anielski wzrok - jak na horyzoncie pojawia się ktos obcy, kto chce ją pogłaskać, zamienia się w zwierza groźniejszego od lwa :-D:confused2: nie lubi się głaskać, no chyba ze się stęskniła - to wtedy pozwoli przez 30 sek :-D

Do góry