reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

byłam wróciłam,obczytałam się dodatkowo ,ciąży nie mam ,mam cystę 4,21 w prawym jajniki ,która powoduje brak miesiączki bo nie pękło jajo tylko zamieniło się w torbiela wrednego !!! 3x1 po dupku i czekać do @ :tak:endometrium gotowe na przyjście podłej wrednej @ :sorry2: noo!

Nikusia to nadal trzymam kciuki &&&&&& pamiętaj dopiero 22 dc !!!!!wszystko się może zdarzyć :)

reklama
hehe nie ma innego wyjścia ,teraz z utęsknieniem na @ później sprawdzenie owulacji i dupek i nie ma bata II kreski muszą być :-)

a mnie coś głowa rozbolała chyba troszkę z nerwów :sorry2::-( ale zjadam kolację i położę sie chyba dzisiaj wcześniej ;-)jutro na badani tsh jadę zobaczymy co wyjdzie :sorry2:

Nikusia82- ja nie widze twojego wykresu,tempka urosla?
Mi na bol glowy to Cola pomaga,nie wiem cZemu:-D
Ten Test lezy w szafce i kusi mnie ,Ale wole z porannego zrobic,bo jakby niebylo to 2 dni przed Terminen.

Masz racje zuzanka,ale jutro musze leki odebrac,to pomyslalam tak dla pewnosci "ze nie Jestem" ze zrobie raniutko malutki tescik;-)ja,taka juz ze tak powiem obeznana,a taka glupia,hihi.
no Ale przynajmniej z czystym sumieniem ta kase wydam:-)a rozczarowanie i tak Co miesiac jest Jak @ przychodzi:tak:

ZUZA - dzięki KOCHANA TY JESTEŚ JAK NIE WIEM KTO :sorry2:...
Wiesz, że ja głupol mały mimo tych moich co cyklowych objawów nadal się łudze, że może jednak te moje objawy to jakaś ściema. Że może mimo tego, że cycki nie urosły, i że boli brzuch to jednak może ciąża z tych 3 pęcherzyków będzie...No ale mózg mówi inaczej... świadomośc własnej płodności mnie zabija :baffled:... No ale masz rację w końcu 6-7 dni mi jeszcze zostało i może coś zacznie się dziac????
Ballabella - już poprawiłam ale też nie mam pewności czy widac ???Bo coś wyskakuje, że za długi kod chcę wpisac...ale zawsze takowy wpisywałam i było ok...No nie wiem :confused:
Temp. dla mnie znaczenia nie ma... Miałam już 36 staraniowych obserwowanych cykli i zawsze mam piękne , wręcz cudowne wykresy.... Temp. imponujące ba nawet dzień przed @ potrafię miec tak wysoką, że w życiu nikt by nieuwierzył, że dnia nast. dostanę @... A JEDNAK :sad: Ja jestem weteraka obserwująca się już 16 lat...znam swoje ciało jak nie wiem co...jestem w stanie powiedziec czy jestem w ciązy już 4 dnia po owulacji, bądź 4 dnia fl... Aktualnie jestem po stymulacji clo, dziś 22dc i 8dz fl ...NO I NIESTETY STANDARDOWE OBJAWY :baffled:
ZA CIEBIE &&&&&&&&&&&&&&& Obyś jutro wysikała sobie 2 kreski :tak:

reklama
Do góry